A hőszivattyúk új generációja: Daikin Altherma 3

Nagy teljesítmény a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségek mellett

A Daikin Altherma 3 sorozat az első olyan levegő-víz hőszivattyú, amelyet a Daikin által kifejlesztett, egyedülálló Bluevolution technológia hajt, kombinálva a magas hatékonyságú kompresszort a jövő hűtőközegével, az R32-vel. Ennek köszönhetően tökéletes választás akár új építkezések során, akár energiatakarékos házakhoz. A Daikin Altherma 3 család amellett, hogy egyszerűen telepíthető, és az intelligens vezérlőknek köszönhetően könnyedén irányítható, a tulajdonosok számára a legmagasabb energiahatékonysággal járó kényelmet nyújtja. Az Altherma 3 akár -25 °C-ig működőképes, ezáltal biztonságos működést garantál még a legzordabb időjárási körülmények között is.Diszkrét hatékonyság
A harmadik generációs Daikin Altherma A+++ besorolású sorozata, 4, 6 vagy 8 KW-os változatban is elérhető, egyaránt alkalmas új építésű és már elkészült, életvitelszerű használatban levő lakóházakban történő telepítésre is. A maximálisan elérhető vízhőmérséklet 65 °C, ezért a rendszer csatlakoztatható mind a padlófűtési rendszerekhez, mind a radiátorokhoz.

A Daikin Altherma 3 sorozat magas színvonalra fejlesztett hatékonysági mutatóinak köszönhetően nagy teljesítményt nyújt a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségek mellett, biztosítva az 5,1-es COP értékű fűtési hatékonyságot (Tk:7°C, Tvíz: 35 °C) és a meleg vizet 3,3 COP értékig (EN16147).

Az Altherma 3 sorozat kültéri egységének megnövelt méretű hőcserélő felülete hozzájárul a jobb teljesítményhez. Az integrált beltéri egység kompaktságát pedig a karcsú dizájn és a modern megjelenés hangsúlyozza, ezért könnyedén beolvad a többi háztartási eszköz közé. A kültéri egységek a modern és stílusos beltéri egységek széles skálájával kombinálhatóak, köztük oldalfali és a padlón álló kompakt modellekkel. A rendszer számos lehetőséget kínál a meleg víz és a fűtés tekintetében. A mindössze 840 x 440 x 390 mm-es oldalfali egység kombinálható a szabványos háztartási melegvíztartályokkal a kompakt és helytakarékos végeredmény érdekében.

Intelligens fűtésszabályozók
Az intelligens vezérlési technológia megkönnyíti a rendszer otthoni vagy távoli vezérlését a tulajdonos igényeinek megfelelően. A Daikin Altherma 3 időjárás-követő vezérlése és az inverteres kompresszor a kinti hőmérséklettől függetlenül maximalizálja az új Daikin Altherma 3 hatékonyságát annak érdekében, hogy minden időben biztosított legyen a helyiség állandó hőmérséklete.

A rendszer gyors telepítés-varázslóval rendelkezik, amely kilenc előre programozott lépésben biztosítja az egyszerű üzembe helyezést. Alternatív megoldásként a beállítások távolról is elvégezhetőek a Daikin Online Controller okostelefon-alkalmazáson keresztül, melyek lehetővé teszik az otthoni kényelmi szint egyedi preferenciáknak megfelelő beállítását, miközben biztosítják a még fokozottabb energiahatékonyságot. A Daikin Altherma 3 rendszer teljes mértékben integrálható más otthoni vezérlőrendszerekbe is.

Üzembe helyezés és telepítés ugyanazon a napon? Nem gond!
A Daikin Altherma 3 termékcsaládot úgy tervezték, hogy - az ügyfelek kényelmét szem előtt tartva - egyszerű legyen a telepítése és az üzembe helyezése. A gyorsabb telepítés érdekében az egységeket úgy szállítják, hogy az összes kulcsfontosságú hidraulikus elem gyárilag beépítésre került, míg a könnyebb felemelés érdekében a hevederek helye és a fogantyúk beépítettek. A kültéri egységeket tesztelve és hűtőközeggel feltöltve adják át, ezzel is csökkentve a telepítési időt.

Az új kialakítású, padlón álló kompakt modell megkönnyíti a karbantartást: a felnyíló kapcsolószekrény és az egység felső részén elhelyezett hidraulikus elemek biztosítják, hogy bármilyen szervizelés az egység elülső felületén elvégezhető legyen. Ezen felül a csövek is elérhetőek a berendezés tetején. A festett alaplemez magasabb szintű korrózióvédelmet nyújt a fokozott tartósság érdekében.

Az egység konfigurálása egyszerűen végrehajtható a távvezérlő konfiguráció-varázslójának alkalmazásával. A varázsló lehetővé teszi a telepítő számára, hogy néhány lépésben üzembe helyezze az egységet, amely rövid időn belül működik is. Alternatív megoldásként a konfigurálás előzetesen vagy távolról is elvégezhető, SD-kártyára vagy USB-re korábban feltöltött beállításokkal.

Daikin Altherma 3 hőszivattyúk
Daikin Altherma 3 hőszivattyúk


A Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű hőszivattyújának következő generációja 2018 áprilisától elérhető.

A Daikin Altherma 3 hőszivattyúk letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Daikin Altherma 3 kompakt, padlón álló hőszivattyú Daikin Altherma 3 falra szerelhető hőszivattyú Daikin Altherma 3 kültéri egységek
 
Daikin Bluevolution termékcsalád
3 termék

Daikin Bluevolution technológiájú padlón álló és falra szerelhető hőszivattyúk. A Bluevolution technológia kombinálja a Daikin által kifejlesztett nagy hatékonyságú kompresszorokat a jövő hűtőközegével, az R32-vel. Az R-32 hűtőközeg teljesítménye megegyezik a hagyományos hűtőközegekével, de magasabb energiahatékonyságot és alacsonyabb CO2 kibocsátást biztosít. Ennek oka, hogy az R-32 az R-410A-hoz viszonyítva kevesebb hűtőközeget használ egy berendezés működtetéséhez.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...