Construma Újdonságdíjas a Twist XXL kerámia tetőcserép

Lendületes felület, gazdaságos tetőfedés

A Twist XXL kerámia tetőcserép és kerámia kiegészítői a Tondach 2009-ben megnyitott békéscsabai gyárában készülnek kiemelkedő minőségű alapanyagból, a legmodernebb gyártástechnológiával. A lendületes felületkialakítású, nagyformátumú Twist XXL tetőcserép egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. A termék igen gazdaságos, csupán 8,8-9,3 db szükséges egy négyzetméterre. Az építkezők és felújítók jelenleg 5 különböző színből - terrakotta, piros, rézbarna, fekete és piros antik - válogathatnak, de a Tondach már az idei évre tervezi a színválaszték további bővítését. A Tondach Innovatív Tetőrendszer - melynek elemei az alapcserepek és a kerámia és nem kerámia kiegészítők - garancia a prémium minőségre, a hosszú élettartamra és a hatékony védelemre minden időjárási hatással szemben.
Twist XXL kerámia tetőcserép
Twist XXL kerámia tetőcserép
Ha a Twist XXL kerámia tetőcseréppel kapcsolatban további információt szeretne kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a TONDACH Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Tondach Twist tetőcserép Fusioncolor terrakotta
 
Tondach Twist tetőcserép

A Twist az egyik legkedveltebb XXL kerámia tetőcserép mind a vásárlók, mind a tetőfedők körében. A harmóniát sugárzó Twist-tel fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felület-kialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. A széles színválasztékban megtalálhatóak a Deluxe termékkör csodálatos üvegmázas natúr, üvegmázas borvörös és üvegmázas fekete színei is. Az üvegmázas felület amellett, hogy rendkívül esztétikus, kiemelkedő védelmet is nyújt a tető számára.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Construma 2011 - konferencia program
Rendezvények
Archív hír
Construma 2011 - konferencia program
Több mint 30 konferencia, nemzetközi találkozó, workshop és kerekasztal-beszélgetés
Construma 2011 - konferencia program

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...