proidea.hu online termékinformációs katalógus

Construma Újdonságdíjas a Twist XXL kerámia tetőcserép


2011. március 31.

Lendületes felület, gazdaságos tetőfedés

A Twist XXL kerámia tetőcserép és kerámia kiegészítői a Tondach 2009-ben megnyitott békéscsabai gyárában készülnek kiemelkedő minőségű alapanyagból, a legmodernebb gyártástechnológiával. A lendületes felületkialakítású, nagyformátumú Twist XXL tetőcserép egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. A termék igen gazdaságos, csupán 8,8-9,3 db szükséges egy négyzetméterre. Az építkezők és felújítók jelenleg 5 különböző színből - terrakotta, piros, rézbarna, fekete és piros antik - válogathatnak, de a Tondach már az idei évre tervezi a színválaszték további bővítését. A Tondach Innovatív Tetőrendszer - melynek elemei az alapcserepek és a kerámia és nem kerámia kiegészítők - garancia a prémium minőségre, a hosszú élettartamra és a hatékony védelemre minden időjárási hatással szemben.
Twist XXL kerámia tetőcserép
Ha a Twist XXL kerámia tetőcseréppel kapcsolatban további információt szeretne kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a TONDACH Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tondach  Twist  tetőcserép  kiegészítő  tetőfedés  cserép  XXL  Construma  Újdonságdíj