Calio SI - a KSB keringető szivattyúinak új sorozata

A négy kivitelben elérhető, magas hatékonyságú szivattyúkat különösen berendezésgyártók szükségleteihez igazodva tervezték

A fűtő-, klíma- és szolárberendezésekhez ajánlott szivattyúkban az állandó- és proporcionális-nyomás ellenőrző módok automatikus működést tesznek lehetővé, 0-10 V névleges érték előírás mellett üzemeltethetők és a VDMA-egységlap szerinti PWM-jellel is szabályozhatók.
A "HMI", a "Dual" és az "Ecomatch" változatok esetében egy kezelőfelület két nyomógombjával választhatja ki a felhasználó a kívánt üzemmódot. Az új gépegységek nagyhatékonyságú nedves forgórészes motorokkal vannak felszerelve, melyek hatékonysági foka jóval meghaladja az ErP 2015 hatékonysági előírásban megkövetelt értékeket.

Beépített kioldó elektronikával ellátott teljes motorvédelem védi a tekercset túlmelegedés ellen. A rotor automatikus blokkolásgátló rendszere és a lágyindítás funkció magas üzembiztonságot nyújt. A rotor hatpólusú felépítése csendes futást és minimális nyugalmi nyomatékot tesz lehetővé. A karbantartást nem igénylő kerámia csapágyak 110 °C-ig terjedő közeghőmérséklet mellett hosszú élettartamot biztosítanak a szivattyúnak.

A 15 különböző kiviteli méret hajtásteljesítménye 25 W-tól 62 W-ig terjed. A szivattyúk 130 mm-es és 180 mm-es szabvány szerinti hosszúságokban kaphatók.

Ha a KSB új keringető szivattyúiról árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a cég munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Keringtető szivattyúk, kondenzvíz szivattyúk
Keringtető szivattyúk, kondenzvíz szivattyúk
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...