proidea.hu online termékinformációs katalógus

Bővült a B&K Kft. folyókakínálata


2007. április 02.

A B&K vonalmenti folyókái, csatornái és szifonjai a jövőben rozsdamentes acél és műanyag kivitelben is elérhetők.

  A B&K Kft., mint a kül- és beltéri, burkolatba építhető vízelvezető csatornarendszerek egyik hazai szakértője, ismét kibővítette termékválasztékát. Acél csatornái és szifonjai már számos alkalommal bizonyítottak az élelmiszeripar területén, és ezentúl a lakossági igényeket is maradéktalanul ki tudják elégíteni.

Vonalmenti folyókái, csatornái és szifonjai a jövőben rozsdamentes acél és műanyag kivitelben is elérhetők. A műanyag folyókatesteket - változatos színű és mintázatú - öntöttvas és horganyzott acél fedrácsokkal, míg a rozsdamentes acél folyókákat acél fedrácsokkal kínálja a cég.

A könnyen megmunkálható PVC és polipropilén folyókák rendkívül jó teherbírásúak, így a lakossági felhasználástól az ipari alkalmazásig minden igényt kielégítenek. (Terhelési osztályok: A15, B125, C250, D400)

Szintén újdonságnak számítanak önálló rozsdamentes padlóösszefolyóik, amelyek szűrőkosaras és szűrőkosár nélküli változatban, többféle fedráccsal és fedlappal, szigetelő gallér nélkül és gallérral is rendelhetők.

 

Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
   
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Felszíni vízelvezetők termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában