Két új taggal bővült az IMI TA-Slider szelepmozgató család

Az IMI Hydronic népszerű TA-Slider szelepmozgató családja további elemekkel bővült, így elérhető már a Modbus RTU vagy BACnet MS/TP busz rendszerekhez alkalmas TA-Slider 160 és TA-Slider 500 is.

TA-Slider 160 digitálisan konfigurálható, arányos push szelepmozgató BACnet MS/TP vagy Modbus RTU busz rendszerekhez – 160/200 N

Bővült a TA-Slider szelepmozgató család
TA-Slider 160 szelepmozgatók – BACnet/Modbus

Az új TA-Slider 160 digitálisan konfigurálható szelepmozgatók BACnet MS/TP vagy Modbus RTU busz rendszerekhez alkalmazhatók, relé kimenettel vagy anélkül. A beállítási lehetőségek széles skálája nagyfokú rugalmasságot biztosít a paraméterek helyszíni beállításához. A teljeskörűen programozható bináris bemenet, relé és a szelep maximális lökethosszának állíthatósága új távlatokat nyit a fejlett hidraulikai szabályozás és beszabályozás terén.

TA-Slider 500 digitálisan konfigurálható, arányos push szelepmozgató BACnet MS/TP vagy Modbus RTU busz rendszerekhez – 500/300 N

Bővült a TA-Slider szelepmozgató család
TA-Slider 500 szelepmozgatók – BACnet/Modbus

Az új TA-Slider 500 digitálisan konfigurálható szelepmozgatók BACnet MS/TP vagy Modbus RTU busz rendszerekhez alkalmazhatók. A beállítási lehetőségek széles skálája nagyfokú rugalmasságot biztosít a paraméterek helyszíni beállításához. A teljeskörűen programozható bináris bemenet, relé és a szelep maximális lökethosszának állíthatósága új távlatokat nyit a fejlett hidraulikai szabályozás és beszabályozás terén.

A TA-Slider 160 és TA-Slider 500 kiemelt tulajdonságai:

  • Kényelmes, megbízható beállítás – Teljeskörű testre szabhatóság Bluetoothos okostelefonnal TA-Dongle-on keresztül.
  • Teljes konfigurálhatóság – A bemeneti és kimeneti jelek, a bináris bemenet, a relé, a különböző karakterisztikák és sok egyéb más paraméter több mint 200 beállítási opcióval konfigurálható.
  • Könnyű diagnosztika – Rögzíti a legutolsó 10 hibát a rendszerhibák gyors azonosításához.
  • A beállítások gyors másolása – A beállított konfiguráció gyorsan másolható az azonos TA-Slider szelepmozgatók között a TA-Dongle segítségével.

A TA-Slider 750, 1250 típusok esetében, opcionális Modbus/BACnet kommunikációs kártya alkalmazása szükséges. A szelepmozgatók hálózatba történő integrálásához a szükséges kábelek szintén rendelkezésre állnak.

A hírben szereplő termékek
IMI TA-Slider szelepmozgatók
 
IMI TA-Slider szelepmozgatók

Az egyedi digitális beállítási lehetőségeknek köszönhetően a TA-Slider a legrugalmasabban alakítható szelepmozgató termékcsalád a piacon, amely minden épületautomatizálási rendszerhez hozzáilleszthető. Követve a rendszerkialakítás és a paraméterek valósidejű változásait, a teljesen digitális konfigurálás miatt lehetővé válik a beállítások finomhangolása is. Ezen felül, az IP54 tanúsítvány igazolja a vízzel és porrészecskékkel szembeni tartós védelmét, aminek köszönhetően gondoskodni lehet a szerviz- és karbantartási költségek féken tartásáról, és a szelepmozgatók hosszú élettartamáról, így bármilyen projekthez magas hozzáadott érték biztosítható. A telepítési pozíciókat nagyobb fokú szabadsággal választhatja meg, különösen a TA-Slider 160 és 500 fogyasztói szelepmozgatók esetében, amelyek 360°-os kompatibilitással rendelkeznek, és telepíthetőek a fogyasztói szelepekkel, lefelé álló helyzetben, amire általában mennyezeteknél lehet szükség.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Épületgépészeti automatika
Épületgépészeti automatika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...