proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megérkezett a Bosch új EasyControl CT 200 okosszabályzója


2018. március 23.

Még sosem volt ilyen könnyű beállítani az otthonában a tökéletes hőmérsékletet

A Robert Bosch Kft. Termotechnika Üzletága idén áprilisban megkezdi az EasyControl CT 200 okosszabályzó magyarországi forgalmazását.

Tekintse meg a CT 200 okosszabályzó bemutatkozó videóját:Ha az EasyControl CT 200 okosszabályzóval kapcsolatban árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Gyömrői út 104.
Telefon: +36 1 879 8690
E-mail:
Web: www.bosch-climate.hu
Vevőszolgálat
   
   
   
A Bosch-csoporthoz tartozó Termotechnika Üzletág célja, hogy más európai országokhoz hasonlóan hazánkban is első helyre kerüljön a fűtéstechnikai berendezések piacának valamennyi szegmensében, valamint energiatakarékosan és környezetbarát módon gondoskodjon a komfortos beltéri klímáról és melegvízről. A fűtéstechnika termékei teljes rendszerként működnek ideálisan, így komplett megoldást kínálnak a fűtőrendszer és melegvíz előállításra is, legyenek azok kondenzációs készülékek, napenergia hasznosító rendszerek vagy vízmelegítők.
Márkanevek: Bosch
Kulcsszavak:  Robert  Bosch  Termotechnika  Easycontrol  CT200  Easycontrol  CT-200  okosszabályzó  fűtésszabályzó  fűtésszabályozó  hőmérséklet  szabályozó  távvezérelhető  szabályozókészülék