proidea.hu online termékinformációs katalógus

A fűtéstechnika jövője megérkezett - Condens 9000i WM titánüveg borítású kondenzációs kazán


2017. március 07.

Új termékkel bővült nemrégiben a Bosch kondenzációs kazán portfóliója

A Condens 9000i WM modern megjelenésébe mindenki első látásra beleszeret. Emellett a kazán belső értékei is lenyűgözőek: a forradalmian új, energiatakarékos, kompakt technológia felülmúlja elvárásait és garantálja kényelmét otthona fűtése és a használati melegvíz készítése kapcsán.

Kombinált megoldás a lakás fűtésére és a használati melegvíz készítésre

A Bosch Condens 9000i WM egy egyszerű, kompakt csomagban egyesíti azokat a tulajdonságokat, melyek otthonának fűtési és használati melegvíz igényeit egyaránt kiszolgálják. A készülékbe épített HMV tároló mérete 100, 150 és 210 liter lehet. Külön kiegészítő használatával akár két fűtési köri szivattyú is elhelyezhető a készüléken belül. Emiatt ideális választás a Condens 9000i a családi házak számára.

Lehetséges-e, hogy egy kazán szép legyen?

Ez szerelem lesz első látásra: modern megjelenésének és a fehér, high-tech üveg előlapnak köszönhetően a stílusos Condens 9000i WM vonzó és elegáns kiegészítő minden otthonba.

Magas hatásfok egész évben

A 94%-os szezonális helyiségfűtési hatásfoknak köszönhetően, egy CW 400 időjáráskövető szabályozóval párosítva (mely tartozékként kapható), a Condens 9000i WM az A+ energiahatékonysági kategóriába sorolható. A készülék 1:10 modulációval rendelkezik, mely azokban az időszakokban is előnyös, mikor lakásában alacsonyabb a hőigény - példának okáért a tavaszi, őszi és enyhébb téli időszakokban.

Egyszerű kezelés

A korszerű elektronikának köszönhetően a Condens 9000i WM fő funkciói az érintőképernyő segítségével közvetlenül szabályozhatók. A CW 400 szabályzó akár a készüléken belül is elhelyezhető és MB Lani modul használatával a fűtési rendszere távvezérlését egy okostelefonról/tabletről is végezheti (IOS vagy Android operációs rendszerrel kompatibilis).

Gyors telepítés

A Condens 9000i WM telepítése rendkívül gyors és egyszerű feladat, a kazán néhány egyszerű lépéssel a fűtési rendszerre csatlakoztatható. Ezzel akár 30%-kal több időt spórolhat meg a Condens 9000i WM készülék felszerelésekor (a Condens 5000 FM készülékhez képest).

A karbantartás is bámulatosan egyszerű

A könnyedén eltávolítható oldal- és előlapi paneleknek köszönhetően a karbantartás egyszerűbb, mint valaha. Ez azt is jelenti, hogy a szervizpartner minden alkalommal, mikor karbantartásra van szükség, időt spórol - Ön pedig élvezheti a kevesebb munkaidőből származó alacsonyabb költségeket.
 

A Condens 9000i WM álló kondenzációs gázkazán adatait megnézheti, termékismertetőjét letöltheti, ha az alábbi képre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Gyömrői út 104.
Telefon: +36 1 879 8690
E-mail:
Web: www.bosch-climate.hu
Vevőszolgálat
   
   
   
A Bosch-csoporthoz tartozó Termotechnika Üzletág célja, hogy más európai országokhoz hasonlóan hazánkban is első helyre kerüljön a fűtéstechnikai berendezések piacának valamennyi szegmensében, valamint energiatakarékosan és környezetbarát módon gondoskodjon a komfortos beltéri klímáról és melegvízről. A fűtéstechnika termékei teljes rendszerként működnek ideálisan, így komplett megoldást kínálnak a fűtőrendszer és melegvíz előállításra is, legyenek azok kondenzációs készülékek, napenergia hasznosító rendszerek vagy vízmelegítők.
Márkanevek: Bosch
További hírek a Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Robert  Bosch  Termotechnika  Condens  9000i  WM  kondenzációs  álló  kazán  gázkazán  fűtés  HMV  készítés  használati  melegvíz  melegvízkészítés