A fűtéstechnika jövője megérkezett - Condens 9000i WM titánüveg borítású kondenzációs kazán

Új termékkel bővült nemrégiben a Bosch kondenzációs kazán portfóliója

A Condens 9000i WM modern megjelenésébe mindenki első látásra beleszeret. Emellett a kazán belső értékei is lenyűgözőek: a forradalmian új, energiatakarékos, kompakt technológia felülmúlja elvárásait és garantálja kényelmét otthona fűtése és a használati melegvíz készítése kapcsán.

Kombinált megoldás a lakás fűtésére és a használati melegvíz készítésre

A Bosch Condens 9000i WM egy egyszerű, kompakt csomagban egyesíti azokat a tulajdonságokat, melyek otthonának fűtési és használati melegvíz igényeit egyaránt kiszolgálják. A készülékbe épített HMV tároló mérete 100, 150 és 210 liter lehet. Külön kiegészítő használatával akár két fűtési köri szivattyú is elhelyezhető a készüléken belül. Emiatt ideális választás a Condens 9000i a családi házak számára.

Lehetséges-e, hogy egy kazán szép legyen?

Ez szerelem lesz első látásra: modern megjelenésének és a fehér, high-tech üveg előlapnak köszönhetően a stílusos Condens 9000i WM vonzó és elegáns kiegészítő minden otthonba.

Magas hatásfok egész évben

A 94%-os szezonális helyiségfűtési hatásfoknak köszönhetően, egy CW 400 időjáráskövető szabályozóval párosítva (mely tartozékként kapható), a Condens 9000i WM az A+ energiahatékonysági kategóriába sorolható. A készülék 1:10 modulációval rendelkezik, mely azokban az időszakokban is előnyös, mikor lakásában alacsonyabb a hőigény - példának okáért a tavaszi, őszi és enyhébb téli időszakokban.

Egyszerű kezelés

A korszerű elektronikának köszönhetően a Condens 9000i WM fő funkciói az érintőképernyő segítségével közvetlenül szabályozhatók. A CW 400 szabályzó akár a készüléken belül is elhelyezhető és MB Lani modul használatával a fűtési rendszere távvezérlését egy okostelefonról/tabletről is végezheti (IOS vagy Android operációs rendszerrel kompatibilis).

Gyors telepítés

A Condens 9000i WM telepítése rendkívül gyors és egyszerű feladat, a kazán néhány egyszerű lépéssel a fűtési rendszerre csatlakoztatható. Ezzel akár 30%-kal több időt spórolhat meg a Condens 9000i WM készülék felszerelésekor (a Condens 5000 FM készülékhez képest).

A karbantartás is bámulatosan egyszerű

A könnyedén eltávolítható oldal- és előlapi paneleknek köszönhetően a karbantartás egyszerűbb, mint valaha. Ez azt is jelenti, hogy a szervizpartner minden alkalommal, mikor karbantartásra van szükség, időt spórol - Ön pedig élvezheti a kevesebb munkaidőből származó alacsonyabb költségeket.
 

A Condens 9000i WM álló kondenzációs gázkazán adatait megnézheti, termékismertetőjét letöltheti, ha az alábbi képre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Kategóriák

Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...