proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Bosch bemutatja az új Condens 2300W kondenzációs gázkészüléket


2018. szeptember 18.

Fűtéskorszerűsítés egyszerűen és hatékonyan

Condens 2300 W kondenzációs fali gázkészülék
  • könnyű telepíthetőség, időhatékony karbantartás
  • robusztus, kiváló minőségű alkatrészek a hosszú élettartam és hatékonyság érdekében
  • vonzó kialakítás és könnyű kezelhetőség
Az új Bosch Condens 2300 W kondenzációs fali gázkészülék segítségével gyorsan és hatékonyan újíthatja fel meglévő fűtési rendszerét. Rendkívül kompakt méretei, valamint rugalmas beépítési lehetőségei miatt ez a 24/30 kW teljesítményű, hihetetlenül esztétikus kombi készülék tökéletesen alkalmazkodik a vele szemben támasztott legkülönfélébb követelményekhez.

Egyszerű és helytakarékos telepítés
A Condens 2300 W megkönnyíti a már meglévő fűtési rendszerek korszerűsítését. A kiemelkedően magas megengedett egyenértékű csőhosszúságoknak köszönhetően a készülék még a legextrémebb égéstermék-elvezetésekkel is könnyedén összekapcsolható. Ennek köszönhetően a hosszú égéstermék-elvezetés esetén is gyors és problémamentes kazáncserét tesz lehetővé. A rendkívül kompakt, 710 x 400 x 300 mm-es méretek eredményeképpen az új, különösen helytakarékos kondenzációs készülék gyakorlatilag bárhol elhelyezhető – még a nappaliban is.

Gyors és egyszerű karbantartás
Az új Condens 2300 W különösen alacsony karbantartási igénnyel rendelkezik. A készülék átgondolt tervezésének köszönhetően minden karbantartás gyorsan és időtakarékosan elvégezhető. Az oldalrészek levehetők, a belső tér különösen áttekinthető, így minden fontos alkatrész gyorsan és közvetlenül elölről hozzáférhető. Az elektromos bekötések színkódokkal rendelkeznek, így elkerülhetők az esetleges félreértésekből adódó problémák. A magától értetődő kezelőfelületnek köszönhetően a készülék rendkívül felhasználóbarát.

A hosszú élettartam és hatékonyság találkozása a vonzó megjelenéssel
A legmodernebb Bosch technológia, valamint a lekerekített élekkel rendelkező jövőbemutató kialakítás teszi a Condens 2300 W készüléket minden háztartás ékkövévé. Gyártás során különös figyelmet fordítottak a tökéletesen átgondolt felépítésre, valamint annak első osztályú kivitelezésére. A gyors és egyszerű telepíthetőség mellett a Condens 2300 W jó hangszigeteléssel is rendelkezik. A kazán 1 : 10 modulációs tartománnyal rendelkezik, melynek köszönhetően az aktuális hőigénynek megfelelően automatikusan szabályozza az égő teljesítményét, növelve ezzel a kazán hatékonyságát, ha a méretezési állapottól eltérő üzemállapot áll fenn. Mindennek eredménye a 94%-os szezonális helyiségfűtési hatásfok, valamint az ErP besorolás szerinti „A” energiaosztály.
Az esztétikus Condens 2300 W bárhol elhelyezhető
Ha kíváncsi a Condens 2300 W kondenzációs fali gázkazán adataira, kattintson a hír alatt megjelenített termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Gyömrői út 104.
Telefon: +36 1 879 8690
E-mail:
Web: www.bosch-climate.hu
Vevőszolgálat
   
   
   
A Bosch-csoporthoz tartozó Termotechnika Üzletág célja, hogy más európai országokhoz hasonlóan hazánkban is első helyre kerüljön a fűtéstechnikai berendezések piacának valamennyi szegmensében, valamint energiatakarékosan és környezetbarát módon gondoskodjon a komfortos beltéri klímáról és melegvízről. A fűtéstechnika termékei teljes rendszerként működnek ideálisan, így komplett megoldást kínálnak a fűtőrendszer és melegvíz előállításra is, legyenek azok kondenzációs készülékek, napenergia hasznosító rendszerek vagy vízmelegítők.
Márkanevek: Bosch
További hírek a Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Robert  Bosch  Termotechnika  Condens  2300W  kondenzációs  gázkészülék  kondenzációs  készülék  fali  gázkészülék  kombi  készülék  fűtési  rendszer  korszerűsítés  fűtéskorszerűsítés  gázkazán