A Bosch bemutatja az új Condens 2300W kondenzációs gázkészüléket

Fűtéskorszerűsítés egyszerűen és hatékonyan

Condens 2300 W kondenzációs fali gázkészülék
Condens 2300 W kondenzációs fali gázkészülék

  • könnyű telepíthetőség, időhatékony karbantartás
  • robusztus, kiváló minőségű alkatrészek a hosszú élettartam és hatékonyság érdekében
  • vonzó kialakítás és könnyű kezelhetőség
Az új Bosch Condens 2300 W kondenzációs fali gázkészülék segítségével gyorsan és hatékonyan újíthatja fel meglévő fűtési rendszerét. Rendkívül kompakt méretei, valamint rugalmas beépítési lehetőségei miatt ez a 24/30 kW teljesítményű, hihetetlenül esztétikus kombi készülék tökéletesen alkalmazkodik a vele szemben támasztott legkülönfélébb követelményekhez.

Egyszerű és helytakarékos telepítés
A Condens 2300 W megkönnyíti a már meglévő fűtési rendszerek korszerűsítését. A kiemelkedően magas megengedett egyenértékű csőhosszúságoknak köszönhetően a készülék még a legextrémebb égéstermék-elvezetésekkel is könnyedén összekapcsolható. Ennek köszönhetően a hosszú égéstermék-elvezetés esetén is gyors és problémamentes kazáncserét tesz lehetővé. A rendkívül kompakt, 710 x 400 x 300 mm-es méretek eredményeképpen az új, különösen helytakarékos kondenzációs készülék gyakorlatilag bárhol elhelyezhető – még a nappaliban is.

Gyors és egyszerű karbantartás
Az új Condens 2300 W különösen alacsony karbantartási igénnyel rendelkezik. A készülék átgondolt tervezésének köszönhetően minden karbantartás gyorsan és időtakarékosan elvégezhető. Az oldalrészek levehetők, a belső tér különösen áttekinthető, így minden fontos alkatrész gyorsan és közvetlenül elölről hozzáférhető. Az elektromos bekötések színkódokkal rendelkeznek, így elkerülhetők az esetleges félreértésekből adódó problémák. A magától értetődő kezelőfelületnek köszönhetően a készülék rendkívül felhasználóbarát.

A hosszú élettartam és hatékonyság találkozása a vonzó megjelenéssel
A legmodernebb Bosch technológia, valamint a lekerekített élekkel rendelkező jövőbemutató kialakítás teszi a Condens 2300 W készüléket minden háztartás ékkövévé. Gyártás során különös figyelmet fordítottak a tökéletesen átgondolt felépítésre, valamint annak első osztályú kivitelezésére. A gyors és egyszerű telepíthetőség mellett a Condens 2300 W jó hangszigeteléssel is rendelkezik. A kazán 1 : 10 modulációs tartománnyal rendelkezik, melynek köszönhetően az aktuális hőigénynek megfelelően automatikusan szabályozza az égő teljesítményét, növelve ezzel a kazán hatékonyságát, ha a méretezési állapottól eltérő üzemállapot áll fenn. Mindennek eredménye a 94%-os szezonális helyiségfűtési hatásfok, valamint az ErP besorolás szerinti „A” energiaosztály.
Az esztétikus Condens 2300 W bárhol elhelyezhető
Az esztétikus Condens 2300 W bárhol elhelyezhető

Ha kíváncsi a Condens 2300 W kondenzációs fali gázkazán adataira, kattintson a hír alatt megjelenített termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Kategóriák

Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...