A Bosch bemutatja a Climate 5000 és 8500 split légkondicionáló sorozatot

Lakossági monosplit klímaberendezések falra szerelhető beltéri egységgel

A Bosch új lakossági légkondicionálóiban kombinálásra került a felhasználóbarát kezelés és az energiahatékonyság. A Climate 5000 és 8500 sorozat termékei monosplit kialakításúak, falra szerelhető beltéri egységgel. A készülékek halk működésének és alacsony energiafelhasználásának köszönhetően lakásokban és irodákban való használatra egyaránt alkalmasak.
  • lakások, családi házak, irodák részére
  • csendes és egyszerű
  • hűtésben A++, fűtésben A+ szezonális energiahatékonysági osztály
  • az 5000 sorozat R410a, míg a 8500 R32 gázzal működik
Lakossági klímaberendezések az európai piac számára

A Bosch Termotechnika nemzetközi szinten bővíti kínálatát a klímaberendezésekkel. 2016-ban lettek bevezetve Spanyolországban, 2017-ben Lengyelországban és 2018-ban Magyarországon, Bulgáriában, Romániában, Szerbiában és Horvátországban. A Bosch lakossági klímaberendezések falra szerelhető készülékek, amelyek egy kültéri és egy beltéri egységekből állnak. Teljesítménytartományuk 2,6 és 7,3 kW között található. A magas energiahatékonyság rendkívül vonzóvá teszi a Bosch klímákat, az ErP szerinti hűtési energiahatékonysági osztály A++, fűtés esetén A+. 2013 elejétől az Európai Unióban új rendelete, az ErP-irányelv (Energy Related Products) szabályozza a klímaberendezések energiahatékonyságát. A jogszabály a 12 kW-nál kisebb teljesítményű, LOT10 termékcsoportba sorolt energia felhasználó berendezésekre, így a klímaberendezésekre is vonatkozik.
A Climate sorozat termékei jól illeszkednek lakásokba, családi házakba
A Climate sorozat termékei jól illeszkednek lakásokba, családi házakba

Energiahatékony és felhasználóbarát

A maximális energiahatékonyság céljából beépítésre került a készenléti üzemmód és egy időzítő is, amely kikapcsolja a légkondicionálót egy előre beállított időtartam után. Továbbá a 8500 sorozat tartalmaz egy gazdaságos működési módot is (ECO üzemmód), amely különösen hasznos az energiahatékonyság szempontjából. Az automatikus funkciók, mint például a légáramlás-vezérlés, extra komfortot biztosít. A készülékek beépített szűrőket tartalmaznak a porgyűjtéshez, így a készülék biztonságosabb használatot tesz lehetővé mind a környezet, mind a felhasználók számára. A Climate 8500 extra BIO szűrőket és ionizátort tartalmaz, amely tovább javítja a levegő minőségét. Az említett két sorozat öntisztító funkcióval is rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a baktériumok gyűljenek össze a szűrőben. A használat egyszerű a magától értetődő kijelzőnek köszönhetően, valamint egyszerű beüzemelni és működés közben is csendes.

Új EU-jogszabályok légkondicionáló rendszerekhez

Az Európai Unió által 2013-ban bevezetett ErP irányelv az energiahatékonyságra vonatkozóan új követelményeket határozott meg, ennek következtében megéri lecserélni a légkondicionáló rendszereket. Az új fejlesztésű készülékek csendesebbek, illetve kevesebb villamos energiát fogyasztanak. A modern Bosch split klímák megfelelnek, sőt meg is haladják az elvárásokat.
A beépített szűrő biztonságosabb használatot tesz lehetővé
A beépített szűrő biztonságosabb használatot tesz lehetővé

Ha a Climate 5000 és Climate 8500 sorozatú klímaberendezések adataira kíváncsi, kattintson a hír alatt megjelenített termékek képeire. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Robert Bosch Kft. - Termotechnika Üzletágának munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Split klímák
Split klímák
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...