BOKI padlókonvektor takarórácsok

BOKI padlókonvektor takarórácsok

A takarórácsok gyártásához speciális profilú alumínium, rozsdamentes acél és fa elemeket használnak

A padlókonvektorok egyetlen látható eleme a takarórács és annak kerete, amely általános felületterhelést tesz lehetővé és azt a padlókonvektor peremén keresztül a padlóra vezeti át. A bordák formája, elhelyezkedése és egymás közötti távolsága jelentősen hozzájárul a hőcserélő által keltett légáramlás optimalizálásához. Ezeket figyelembe véve a BOKI speciális profilú alumínium, rozsdamentes acél és fa elemeket használ a takarórácsok gyártásához.

A takarórácsok a padlókonvektorokkal együtt vagy azoktól külön is elérhetők. A BOKI katalógusban megadott takarórács standard méretek mellett egyedi igényeknek megfelelően, egyedi méretben is rendelhetők akár sorolható verzióban is. Igény esetén a padlókonvektorok rácsainak színe a RAL színskála szerint a belső tér színvilágához igazítható.

Speciális igényeknek megfelelően a takarórácsok készülhetnek íves, sarok és medencetéri változatban is. Igény esetén a padlókonvektor rácsokat a BOKI munkatársai a helyszínen be is szerelik.

Változatok

A takarórácsok hosszanti és feltekerhető kereszt irányú elrendezésben készülnek. A feltekerhető keresztrács távtartó gyűrűkkel ellátott, sorba fűzött elemekkel rendelkezik. Ez a kivitel minden anyagváltozatban és konvektorhosszhoz rendelkezésre áll. A hosszanti rácsok kizárólag dúralumíniumból vagy acélból készülnek és nem alkalmazhatók a BOKI egyes ventilátoros padlókonvektor verziói esetén.

A takarorácsokhoz számos keret is választható. Az esztétikai és szerkezeti igényeknek megfelelően lehet "U", "L", vagy "Z" profilú keret.

BOKI padlórácsok
BOKI padlókonvektor takarórácsok
BOKI padlórácsok
BOKI padlókonvektor takarórácsok

A takarórácsok anyaga

A takarórácsok dúralumíniumból, saválló acélból vagy fából készülhetnek. Az elemek szabványos magassága 20 mm. A dúralumínium rácsok szabványos színe lehet natúr, sötétbronz, világosbronz és fekete, illetve igény szerint egyedi RAL szín. A fa takarórácsok bükkfából vagy tölgyfából készülnek. Mindkét esetben a fa lehet nyers, pácolt vagy lakkozott felületkezelésű. A nyers változatoknál a mérettartósságot egyik fatípusnál sem tudják garantálni, mivel a nyers fa mérete a környezeti páratartalom függvényében változhat.

A BOKI padlókonvektorok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha a BOKI padlókonvektor takarórácsokról további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a BOKI Industries munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek
Aquilo FMS padlókonvektor ventilátor nélkül Aquilo F1S padlókonvektor ventilátorral Aquilo F2C és F2V padlókonvektorok ventilátorral fűtő- és hűtő funkcióval, 2 csöves rendszerekhez Aquilo F4C és F4V padlókonvektorok fűtő- és hűtő funkcióval, 4 csöves rendszerekhez
 
Aquilo padlókonvektorok
4 termék

A BOKI Aquilo padlókonvektorok a beltéri fűtés új és egyedi módját kínálják. Építhetők padlóba, ablakpárkányba, lábazatra. Alkalmazhatók száraz és nedves medencetéri környezetben egyaránt. A széles típus- és méretválaszték és az egyedi méretű egyenes, sarok vagy íves megoldásoknak köszönhetően nagy szabadságot nyújtanak a konvektorok kiválasztásakor, legyen az konvekciós, ventilátoros vagy fan-coil típusú hűtő-fűtő változat.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Aura OnFloor Classic - WKF konvektor Aura OnFloor Basic - WBF konvektor Aura OnFloor Bench - WDF konvektor Aura OnFloor Slim Classic - WKE konvektor
 
Aura OnFloor konvektorok
5 termék

A padlóra szerelhető Aura konvektorok többféle felhasználást tesznek lehetővé. Az alacsony szerkezeti magasságnak köszönhetően (190 mm-től, a tartólábakat beleértve) a padlóra szerelt konvektorok ideális választást nyújtanak a nagy üvegfelülettel rendelkező helyiségekben. Irodaépületek, télikertek vagy kirakatok esetében a padlón álló Aura konvektorok megszámlálhatatlan felhasználási lehetőséggel szolgálnak. A falra szerelhető Slim konvektorok kisméretű változatai szegélyfűtésként is használhatóak és optimális kiegészítői a padlóra, vagy a padlóba szerelhető padlókonvektoroknak. A padlóra vagy parapetre szerelhető konvektorok önmagában is alkalmazhatók melegvizes fűtési rendszerek hőleadójaként. A konvektorok egyszerre felelnek meg a modern kor igényeinek a kis méret, a maximális teljesítmény és a megnyerő dizájn tekintetében. A Cu/Al hőcserélők késleltetés nélkül reagálnak a helyiségek megváltozott hőigényére és kiválóan ellensúlyozzák az ablakok felől érkező hideg légáramlatokat. A konvektorok külső burkolata közvetlenül nem érintkezik a fűtővízzel, ezáltal megakadályozva a hősugárzásból eredő hőveszteséget, különösen az üvegfelületeknél, így jelentősen csökkentve az üzemeltetési költségeket. A termékek megtalálhatóak a Bausoft WinWatt tervező szoftver adatbázisaiban, illetve az állandó magyarországi képviseletnek köszönhetően ingyenes helyszíni felmérés, tervezési és szerelési tanácsadás igényelhető.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Radiátorok, falszegélyfűtések
Radiátorok, falszegélyfűtések
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...