proidea.hu online termékinformációs katalógus

Zománcozott lefolyófedél a BETTE zuhanytálcákhoz


2019. szeptember 04.

A műanyag lefolyófedelet a zománcozott titánacél lefolyófedél váltja fel

A BETTE-nél folytatják az idei újdonságok sorát. Szeptember elsejétől a Bette zuhanytálcák már csak zománcozott lefolyófedéllel szállíthatóak, első ütemben fehér színben. Amennyiben a már korábban megvásárolt zuhanytálcák gyári lefolyófedelét szeretnék zománcozottra cserélni, erre is van mód. Ilyen esetben nem szükséges a komplett szifont cserélni, hanem elég csak a fedelet.

Ha a zuhanytálca Pro csúszásgátló felülettel rendelkezik, a lefolyófedelet is lehet így kérni, felár nélkül.

Zománcozott lefolyófedél a BETTE zuhanytálcákhoz

A lefolyófedél a többi színben jövő év elejére várható.

Zománcozott lefolyófedél a BETTE zuhanytálcákhoz

A BetteFloor zuhanytálca zománcozott lefolyófedéllel élőben is megtekinthető a S/ALON BUDAPEST kiállítás 26/A standján szeptember 20-22. között.

 

Termék
BETTE zománcozott acél zuhanytálcák

A BETTE zuhanytálcák egyedisége a különösen gazdag méretválasztékban rejlik. A 70x70 cm – 180x100 cm mérettartományból lehet választani, a mélység tekintetében pedig 2,5/3,5 cm, 6,5 cm; 15 cm és 28 cm mély modellek állnak rendelkezésre. A zuhanytálcákra 30 év garancia van. Beépítés szempontjából 3 féle módozat lehetséges: padlósíkba beépítés, burkolt padlóra ráültetés és a kiemelt szerelés. A BetteFloor és BetteFloor Side padlósíkba építhető zuhanytálcák verhetetlen higiéniai alternatívái az épített zuhanyfelületeknek.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett a csempe színével harmonizáló 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín.


Cég
Székhely: H-1145 Budapest, Amerikai út 28.
E-mail:
Web: www.bette.hu
Bujdosóné Mihavetz Beatrix
képviselő +36 30 225 2565
   
A Németországban, Delbrückben található BETTE gyár magyarországi képviseletét 2010-től Mihavetz Beatrix látja el. A BETTE egy németországi családi vállalkozás. 1952 óta gyárt prémium minőségű fürdőszobai termékeket, fürdőkádakat, zuhanytálcákat és mosdókat, teljesen természetes anyagokból, zománcozott titánacélból. A mélyhúzásos eljárásnak köszönhetően rendkívüli kidolgozottsággal és precizitással tud kifogástalan formákat létrehozni. A BETTE termékek egyedülállóak, sokféle színben és méretben léteznek.
Márkanevek: BETTE
További hírek a Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Junitim  Bette  zománcozott  lefolyófedél  zuhanytálca  zománc  bettefloor  zuhanylefolyó  fedél