proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mosdó újdonságok a BETTE-től


2019. április 11.

Az újdonságok között megtalálhatók pultra ültethető és alulról beépíthető kivitelek is

BetteCraft Shell mosdó - Lágy, mint a porcelán, kemény, mint az acél

A letisztult design és a filigrán anyaghasználat kombinációja a BetteCraft pultra ültethető mosdónak elegáns megjelenést kölcsönöz. Minden mosdó alapja kézzel készül titánacélból egy összetett folyamatban, melyben először megalkotják a formát, majd kívül-belül zománcozzák azt. A vékony oldalfalak - melyek a nyitott felső rész felé kissé kúpszerűre, tulipán alakban formázottak - nagyvonalú formát és kifinomult, organikus hatást biztosítanak.

Méretek: 350 × 350 × 120 mm, 450 × 450 × 120 mm
Színválaszték: fehér, exkluzív színek, szaniter színek és több, mint 500 féle szín

BetteCraft Shell


Alulról beépíthető mosdók

A BetteComodo, a BetteOne és a BetteLoft sorozat három új tagjával bővül a mosdóhelyek kialakításának lehetősége. Elegáns és könnyen tisztítható megoldásokat kínálnak minden stílusirányzathoz, amelyhez a megfelelő fürdőkádakat és zuhanymegoldásokat társítva egységes megjelenést kölcsönözhetünk a fürdőszobáknak.

Méretek:
BetteComodo: 574 × 380 × 120 mm, 774 × 380 × 120 mm
BetteLoft: 740 × 386 × 100 mm
BetteOne: 434 × 416 × 130 mm, 587 × 408 × 130 mm, 767 × 400 × 130 mm

BETTE alulról beépíthető mosdók

A BETTE zománcozott acél mosdók letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva nézheti meg. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a BETTE magyarországi képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1145 Budapest, Amerikai út 28.
E-mail:
Web: www.bette.hu
Bujdosóné Mihavetz Beatrix
képviselő +36 30 225 2565
   
A Németországban, Delbrückben található BETTE gyár magyarországi képviseletét 2010-től Mihavetz Beatrix látja el. A BETTE egy németországi családi vállalkozás. 1952 óta gyárt prémium minőségű fürdőszobai termékeket, fürdőkádakat, zuhanytálcákat és mosdókat, teljesen természetes anyagokból, zománcozott titánacélból. A mélyhúzásos eljárásnak köszönhetően rendkívüli kidolgozottsággal és precizitással tud kifogástalan formákat létrehozni. A BETTE termékek egyedülállóak, sokféle színben és méretben léteznek.
Márkanevek: BETTE
További hírek a Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  bette  junitim  zománcozott  acél  titánacél  mosdó  pultra  ültethető  alulról  beépíthető  mosdók  BetteCraft  Shell  BetteComodo  BetteOne  BetteLoft