Bemutatkoznak az Interface verhetetlen árú Open Air modulszőnyeg kollekciói

Bemutatkoznak az Interface verhetetlen árú Open Air modulszőnyeg kollekciói

Tökéletes padlószőnyegek irodákba és nagy terekhez

Az Interface talán legizgalmasabb modulszőnyeg kollekciói az Open Air Neutrals és Open Air Transitions & Accents. A termékek megtervezésénél elsődleges szempont volt, hogy kifejezetten a nagyobb méretű és intenzívebb igénybevételű nyitott terek burkolására kínáljanak tökéletes megoldást. Karakterisztikáik a magas minőség, a változatos és egyedülálló stílus, és ami a legfontosabb, a rendkívül vonzó ár-érték arány.

Open Air 403 modulszőnyeg
Open Air 403 modulszőnyeg
Open Air 403 Nickel, Open Air Accent 403 Caribbean, Open Air Transition 403 modulszőnyegek

Termékjellemzők

Adott termékmodellen belül három mintázat váltja egymást: a neutrális (Neutral), a különféle funkciójú zónákat átvezető (Transition), valamint a hangsúlyos motívumok (Accent). Számos színben érhetőek el: mandarin, moha, gyöngy, karib-tengeri, kukoricasárga, rozsda, kobalt, kékeszöld, és a szürke számtalan árnyalata.

A termékek típustól függően 50×50 cm-es vagy 25×100 cm-es modulméretekben rendelhetőek. A tekercses megoldáshoz képest a modulszőnyegek alkalmazásával jelentős többletköltség spórolható meg, mivel a modulok hatékonyabban beszabhatóak (átlagosan 3-4%-os veszteséggel kalkulálva) és az erőteljes használatnak kitett zónákban gyorsan és szinte hulladékmentesen cserélhetőek a TacTiles™ ragasztó nélküli öntapadós alátétrendszernek köszönhetően.

Alapfelszereltségként minden típus CQuest™Bio hátlappal készül, ezt egyedi igények szerint még speciálisabb, zajcsökkentő és/vagy hőoptimalizáló alátéttel is fel lehet váltani. 

Open Air 401 modulszőnyeg
Open Air 401 modulszőnyeg
Open Air 404 Nickel, Open Air Accent 404 Rust modulszőnyegek
Open Air 401 modulszőnyeg
Open Air 401 modulszőnyeg
Open Air 404 Charcoal modulszőnyeg

Intelligens tervezés, korlátlan lehetőségek

Az Interface-től megszokottan a kollekciók tagjai bátran variálhatóak a gyártó egyéb modelljeivel, LVT és nora gumiburkolataival, teret engedve ezzel a tervezői fantázia szárnyalásának. Ez a variálhatóság adott téren belül lehetőséget teremt jól körülhatárolható zónák kialakítására.

Open Air modulszőnyeg
Open Air modulszőnyeg

Fenntarthatóság

Az újrahasznosított és bioalapú anyagok alkalmazása egyre nagyobb jelentőséggel bír a belső terek megtervezésénél. Az Open Air modulszőnyegek teljesen karbonsemlegesek a termékek teljes életciklusát tekintve. Az előállításukhoz szükséges anyagok újrahasznosított és természetes komponens tartalma 91,3%, ökológiai lábnyomuk 3,13 kg CO₂/m².

A CQuest™Bio hátlap bioalapú és újrahasznosított töltőanyagokat tartalmazó biokompozit anyagból áll össze. Ezek az anyagok önmagukban is nettó szén-dioxid-negatívak.

A teljes kollekciót a ProInterier Kft. forgalmazza, budapesti irodájukban szeretettel várják az érdeklődőket termékbemutatóra és szaktanácsadásra.

A hírben szereplő termékek
Interface Open Air modulszőnyeg
 
Interface Open Air modulszőnyeg

Az Interface talán egyik legizgalmasabb kollekciója az Open Air modulszőnyeg kollekció, amely kifejezetten a nagyobb méretű és intenzívebb igénybevételű nyitott terek burkolására kínál tökéletes megoldást. Karakterisztikái a magas minőség, a változatos és egyedülálló stílus, és ami a legfontosabb, a rendkívül vonzó ár-érték arány. A kollekció tagjai bátran variálhatóak az Interface egyéb modelljeivel, teret engedve ezzel a tervezői fantázia szárnyalásának.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szőnyegpadlók
Szőnyegpadlók
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...