Schlüter Bekotec-Therm padlófűtési-hűtési rendszer

Energia-hatékony, vékony rétegrendű rendszer

Construma Díjat kapott a Schlüter-Systems KG magyarországi képviselete által pályázatra benyújtott Bekotec-Therm energia-hatékony vékony rétegrendű padlófűtés-hűtés rendszer. A Becotec-Therm rendszer vékony és repedésmentes burkolati rétegrendet alkot mint fűtő aljzat, ezért különösen alkalmas energiahatékony fűtési-hűtési rendszerek kialakításánál.
A Schlüter Becotec-Therm EN FK változatok akár 20-25 mm magasságban is megvalósíthatók, ezzel jelentős anyag- és súlymegtakarítás érhető el és a bevitt nedvességtartalom is alacsony. Az esztrichnél a zsugorodásból fakadó feszültségeket a Becotec-korongmintás lemez modulárisan, a rácsméreteknek megfelelően leépíti, konstrukciós vasalásra nincs szükség. A rendszer másik kulcs eleme pedig a szokásos cement vagy anhydrit esztichre ragasztott DITRA 25 közvetlenül burkolható feszültégmentesítő és vízszigetelő lemez, amely védi a hidegburkolatot és szigetelt toldhatóságának köszönhetően megadja egyben a használati / üzemi szigetelést is.
Az egyenletes feszültségcsökkentés miatt nem kell az esztrichet dilatációs mezőkre osztani. A hidegburkolatot is elegendő csak 64 m²-ként. Mivel ennél a rendszernél nem kell 28 napot várni a burkolhatóságra, ezért rövid kivitelezési időt igényel.
A csekély esztrich mennyiség nagyon gyors szabályozhatóságot tesz lehetővé, így a modern energiahatékony fűtési rendszerek alacsonyabb előremenő hőmérséklete jól és komfortosan hasznosul a helyiség temperálásánál.


A Bekotec-Therm padlófűtés-hűtés rendszerről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, katalógust vagy egyéb információt szeretne kérni a Schlüter-Systems KG Magyarországi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Schlüter-Bekotec-Therm termékek
 
Schlüter-Bekotec-Therm termékek

A Becotec-Therm rendszer vékony és repedésmentes burkolati rétegrendet alkot mint fűtő aljzat, ezért különösen alkalmas energiahatékony fűtési-hűtési rendszerek kialakításánál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...