proidea.hu online termékinformációs katalógus

Schlüter Bekotec-Therm padlófűtési-hűtési rendszer


2013. május 10.

Energia-hatékony, vékony rétegrendű rendszer

Construma Díjat kapott a Schlüter-Systems KG magyarországi képviselete által pályázatra benyújtott Bekotec-Therm energia-hatékony vékony rétegrendű padlófűtés-hűtés rendszer. A Becotec-Therm rendszer vékony és repedésmentes burkolati rétegrendet alkot mint fűtő aljzat, ezért különösen alkalmas energiahatékony fűtési-hűtési rendszerek kialakításánál.
A Schlüter Becotec-Therm EN FK változatok akár 20-25 mm magasságban is megvalósíthatók, ezzel jelentős anyag- és súlymegtakarítás érhető el és a bevitt nedvességtartalom is alacsony. Az esztrichnél a zsugorodásból fakadó feszültségeket a Becotec-korongmintás lemez modulárisan, a rácsméreteknek megfelelően leépíti, konstrukciós vasalásra nincs szükség. A rendszer másik kulcs eleme pedig a szokásos cement vagy anhydrit esztichre ragasztott DITRA 25 közvetlenül burkolható feszültégmentesítő és vízszigetelő lemez, amely védi a hidegburkolatot és szigetelt toldhatóságának köszönhetően megadja egyben a használati / üzemi szigetelést is.
Az egyenletes feszültségcsökkentés miatt nem kell az esztrichet dilatációs mezőkre osztani. A hidegburkolatot is elegendő csak 64 m²-ként. Mivel ennél a rendszernél nem kell 28 napot várni a burkolhatóságra, ezért rövid kivitelezési időt igényel.
A csekély esztrich mennyiség nagyon gyors szabályozhatóságot tesz lehetővé, így a modern energiahatékony fűtési rendszerek alacsonyabb előremenő hőmérséklete jól és komfortosan hasznosul a helyiség temperálásánál.A Bekotec-Therm padlófűtés-hűtés rendszerről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, katalógust vagy egyéb információt szeretne kérni a Schlüter-Systems KG Magyarországi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1124 Budapest, Pagony u. 7/A.
Telefon: +36 1 412 0189
Fax: +36 1 412 0190
E-mail:
Web: www.schlueter.hu
Kranabeth Gábor
magyarországi képviselő +36 30 456 1753
   
   
   
A több mint 50 éves Schlüter-Systems KG rendszertermékei új épületeken kívül felújításoknál is jól használhatók. Ilyenek a társasházak körfolyosói, vagy akár a régi szállodák és családi házak felújítása során felmerülő problémák a beépítési magasság, a szigetelés és a rétegrendek terén. Referenciák széles köre bizonyítja, hogy magyarországi partnerei is preferált építőipari gyártóként tartják számon a céget.
További hírek a Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schlüter  Bekotec-Therm  padlófűtés  padlóhűtés  fűtés  hűtés  rendszer  energiahatékony  energia-hatékony