Balsan plank formátumú padlószőnyegek

A modulszőnyeg könnyen lerakható és bármikor új színkombináció hozható létre

Mint tudjuk, a színek számos pozitív hatással vannak közérzetünkre, befolyásolják hangulatunkat, mindennapjainkat is. Éppen ezért érdemes olyan szőnyeget választani, amelynek színeiben, mintázatában sokáig gyönyörködhetünk és kedvünket leljük benne. Az élénk színek pozitív, serkentő hatással bírnak, elűzik a mindennapi stresszt, energiával töltenek fel bennünket. Emellett a színes szőnyegek most igazán divatosak is.

A Balsan szőnyeggyár modul burkolatai mindezeknek a feltételeknek megfelelnek, ráadásul azok számára is kitűnő megoldás, akik maguk vállalkoznak a szőnyeg lefektetésére. A modulszőnyeg könnyen lerakható, és ha meguntuk, új színkombinációt is alkothatunk. Kiváló műszaki paramétereihez - környezetbarát, könnyen tisztítható, extrém kopásállóság - egyedi minták és színek társulnak. A Balsan Ultrasoft–dalle selymes-puha hálószobai modulszőnyegei hangcsillapító hátoldallal is kaphatóak.

Új innováció a Sonic Confort hátoldal mellett, hogy már nemcsak 50x50 cm-es méretben, hanem 20x100 cm-es csíkokban is elérhetők a Balsan szőnyegek az egyedibb design kialakítások miatt.
Sonic Comfort hangcsillapító hátoldal Balsan padlószőnyeghez
Sonic Comfort hangcsillapító hátoldal Balsan padlószőnyeghez

Balsan Boléro plank formátumú padlószőnyeg
Balsan Jungle plank formátumú padlószőnyeg
Balsan Pilote² plank formátumú padlószőnyeg
Balsan Vision plank formátumú padlószőnyeg
Balsan Zoom HD plank formátumú padlószőnyeg
Balsan Scope plank formátumú padlószőnyeg
A Balsan plank formátumú modulszőnyegek letölthető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Timkett Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Balsan padlószőnyegek
 
Balsan padlószőnyegek

A francia Balsan Európa egyik vezető szőnyeggyára, mind a modul, mind a tekercses burkolatok területén. Több mint 2000 referencia, irodaházak, szállodák és egyéb létesítmények bizonyítják a kiváló minőséget, valamint az esztétikai megjelenés magas színvonalát. A Sonic Confort hátoldallal készülő modulszőnyegek lépéshanggátló tulajdonsága a 35 decibelt is eléri.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szőnyegpadlók
Szőnyegpadlók
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...