AX7 hőszivattyús melegvíztároló

Ideális háztartási felhasználásra

Az AX7 típusú hőszivattyús melegvíztároló a környezeti hőt felhasználva állítja elő a használati melegvizet. A 260 literes űrtartalmával ideális háztartási felhasználásra, 2-6 fős családhoz.

Alkalmazási terület:
Használati melegvíz előállítására: zuhanyzáshoz, fürdéshez, mosogatáshoz, stb.
Családi felhasználásra, 2-6 személynek

Hűtőközeg:
R4 10A

Üzemmódok:
A ventilátor beszívja a környezeti levegőt (rendszerint külső levegő) és az elpárologtatóban a hűtőközeget felmelegíti. Az ezáltal keletkezett gáz a kompresszorba kerül, mely sűríti és tovább melegíti a gázt. Ezután a kondenzátorban a hűtőközeg átadja a hőjét a vízoldalnak, mely a tároló részbe kerül. Ugyanakkor a hűtőközeg visszahűl és ismét folyadékká válik. A közeg az expanziós szelepen keresztülhaladva kitágul és gáznemű halmazállapotra változik újra., majd a kör kezdődik elölről.
A legionella baktérium által okozható problémák elkerülése végett beépített kiegészítő elektromos fűtőszál kerül beépítésre. Napkollektoros rendszerhez csatlakozó hőcserélő vezérlése kívülről lehetséges.

Tartozékok, kiegészítők:
Magnézium anóda
Az AX7 hőszivattyús melegvíztároló letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az SIG Air Handling Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...