proidea.hu online termékinformációs katalógus

AX7 hőszivattyús melegvíztároló


2012. június 15.

Ideális háztartási felhasználásra

Az AX7 típusú hőszivattyús melegvíztároló a környezeti hőt felhasználva állítja elő a használati melegvizet. A 260 literes űrtartalmával ideális háztartási felhasználásra, 2-6 fős családhoz.

Alkalmazási terület:
Használati melegvíz előállítására: zuhanyzáshoz, fürdéshez, mosogatáshoz, stb.
Családi felhasználásra, 2-6 személynek

Hűtőközeg:
R4 10A

Üzemmódok:
A ventilátor beszívja a környezeti levegőt (rendszerint külső levegő) és az elpárologtatóban a hűtőközeget felmelegíti. Az ezáltal keletkezett gáz a kompresszorba kerül, mely sűríti és tovább melegíti a gázt. Ezután a kondenzátorban a hűtőközeg átadja a hőjét a vízoldalnak, mely a tároló részbe kerül. Ugyanakkor a hűtőközeg visszahűl és ismét folyadékká válik. A közeg az expanziós szelepen keresztülhaladva kitágul és gáznemű halmazállapotra változik újra., majd a kör kezdődik elölről.
A legionella baktérium által okozható problémák elkerülése végett beépített kiegészítő elektromos fűtőszál kerül beépítésre. Napkollektoros rendszerhez csatlakozó hőcserélő vezérlése kívülről lehetséges.

Tartozékok, kiegészítők:
Magnézium anóda
Az AX7 hőszivattyús melegvíztároló letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az SIG Air Handling Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 23 444 133
Fax: +36 23 444 134
E-mail:
Web: www.sigairhandling.hu
Oszlánszki Tibor
ügyvezető igazgató  
   
   
   
A SIG Air Handling Hungary Kft. a fűtés-szellőzés-légkondicionálás (HVAC) termékeinek és szolgáltatásainak vezető szállítója. A SIG cégcsoport mind Európán belül mind azon túl aktív szereplője az építőipari piacnak.
Márkanevek: Cairox
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  sig  atc  air  trade  centre  AX7  hőszivattyús  melegvíztároló