Art Relic Professional Plusz köztéri illemhely

A legújabb B&K fejlesztés a tisztább környezetért és a vandalizmus ellen

A B&K Kft. folyamatosan törekszik arra, hogy termékei - így automatikus működésű köztéri illemhelyei is - megfeleljenek minden környezetvédelmi és biztonsági előírásnak. Sőt, ha a technológiai szempontok lehetővé teszik azt, ezeket a berendezéseket úgy alakítják ki, hogy azok segítsék a környezet megóvását, legyen szó energia felhasználásról, hulladékkezelésről vagy a vandalizmus megelőzéséről.

A BK31022 cikkszámú, Art Relic Professional Plusz illemhely a Professional vécékből ismert padló- és WC-mosó berendezéssel van felszerelve, melyek az illemhely belsejében hivatottak "rendet tartani". Megrendelői igénytől függően a WC-k programozhatóak minden egyes felhasználó utáni takarításra, alkalmankénti, vagy napi takarításra is. (Ezt a felhasználók száma, a kihelyezett illemhely igénybevétele, stb. határozzák meg.)

Az igazi újdonságot azonban a külső kamerarendszer és az ehhez kapcsolódó szerviztéri vezérlés jelenti. Az illemhelyekhez formailag jól illeszkedő konzolokra rögzített, éjjel-nappal üzemelő térfigyelő kamerák, és a felhasználók számára kialakított kezelőpanelen elhelyezett kamera által a szerviztérbe közvetített jeleket digitálisan rögzíti az illemhely, így egy esetleges rongálás esetén könnyedén visszakereshető a felvétel.
A köztéri illemhelyekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Piano Automatic, automatikus működtetésű köztéri illemhely Art Relic Automatic, utcabútor jellegű, automatikus működésű köztéri illemhely Art Relic Professional Plus automatikus működtetésű köztéri illemhely, padló és wc mosással
 
Utcabútor jellegű automata nyilvános WC-k
3 termék

Automatikus működésű, mozgáskorlátozottak által is használható köztéri illemhelyek többféle formai kialakításban, vandálbiztos kivitelben is. Alaprajzuk szerint lehetnek zongora alapúak és téglalap alapúak. Felszereltség szerint: basic, automatic, professional, professional plusz. Vandálbiztos berendezések. Alapszínük és dekorációs lehetőségük adott palettáról választható.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k
Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k
Készépületek, konténerek
Készépületek, konténerek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...