proidea.hu online termékinformációs katalógus

Art Relic Professional Plusz köztéri illemhely


2014. augusztus 19.

A legújabb B&K fejlesztés a tisztább környezetért és a vandalizmus ellen

A B&K Kft. folyamatosan törekszik arra, hogy termékei - így automatikus működésű köztéri illemhelyei is - megfeleljenek minden környezetvédelmi és biztonsági előírásnak. Sőt, ha a technológiai szempontok lehetővé teszik azt, ezeket a berendezéseket úgy alakítják ki, hogy azok segítsék a környezet megóvását, legyen szó energia felhasználásról, hulladékkezelésről vagy a vandalizmus megelőzéséről.

A BK31022 cikkszámú, Art Relic Professional Plusz illemhely a Professional vécékből ismert padló- és WC-mosó berendezéssel van felszerelve, melyek az illemhely belsejében hivatottak "rendet tartani". Megrendelői igénytől függően a WC-k programozhatóak minden egyes felhasználó utáni takarításra, alkalmankénti, vagy napi takarításra is. (Ezt a felhasználók száma, a kihelyezett illemhely igénybevétele, stb. határozzák meg.)

Az igazi újdonságot azonban a külső kamerarendszer és az ehhez kapcsolódó szerviztéri vezérlés jelenti. Az illemhelyekhez formailag jól illeszkedő konzolokra rögzített, éjjel-nappal üzemelő térfigyelő kamerák, és a felhasználók számára kialakított kezelőpanelen elhelyezett kamera által a szerviztérbe közvetített jeleket digitálisan rögzíti az illemhely, így egy esetleges rongálás esetén könnyedén visszakereshető a felvétel.
A köztéri illemhelyekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k termékkategóriában
További hírek a Készépületek, konténerek termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Art  Relic  Professional  Plusz  köztéri  illemhely  B&K