proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ariston Nimbus NET hőszivattyúk - prémium megoldás fűtésre, hűtésre, használati melegvíz készítésre


2018. szeptember 14.

Az Ariston Nimbus Net termékcsalád hőszivattyúi kiemelkedő teljesítményt nyújtanak még hideg éghajlati körülmények között is

A Nimbus NET termékcsalád reverzibilis levegő-víz hőszivattyúi tervezésüket és gyártásukat tekintve teljes mértékben Ariston termékek. Kiemelkedő teljesítményt, energiahatékonyságot nyújtanak még hideg éghajlati körülmények között is. Az Ariston hőszivattyúkat olasz kutatómérnökök egy tökéletesen elkötelezett csoportja fejleszti az anyagok kiválasztásától kezdve a gyártási folyamatok végrehajtásáig. 100% Ariston technológia.

3 különböző típus - széles teljesítménytartomány 16,7 kW-ig - egyetlen válasz az összes igényre

Nimbus Plus Net: falra szerelhető beltéri hidraulikai egységgel, split és monoblokk kivitelben.

Nimbus Flex Net: falra szerelhető beltéri hidraulikai egységgel, 180 vagy 300 literes nagy hőcserélő felülettel rendelkező használati melegvíz tárólóval split és monoblokk kivitelben.

Nimbus Compact Net: álló kivitelű, beltéri hidraulikai egységgel, beépített 180 literes nagy hőcserélő felülettel rendelkező használati melegvíz tárólóval split és monoblokk kivitelben.
Nimbus Compact Net - Nimbus Flex Net - Nimbus Plus Net hőszivattyúk
Az iker forgódugattyús DC Inverter kompresszorok maximális hatékonyságot biztosítanak részterheléskor is és hideg éghajlati körülmények között is magas teljesítmény mellett.

Kiemelkedően magas COP és teljesítmény még alacsony külső hőmérséklet esetén is

COP értékek:
5 - 5,25 között (7°C külső hőmérséklet, 30/35°C vízhőmérséklet),
3,1 - 3,4 között (-7°C külső hőmérséklet, 30/35°C vízhőmérséklet).

Az összes típus A+++ besorolásra kész. Ez a legmagasabb energiaosztály, amelyet 2019-ben fognak bevezetni. Az Ariston vásárlói így garantáltan egy olyan fejlett technológiát kapnak, ami már most a jövő részét képezi.

Csendes üzem

A berendezés minden körülmények közötti lehető legcsendesebb üzemre van optimalizálva. Extrém csendes kivitelű kültéri egység, hangteljesítmény 56-62 dBA között.

Innovatív Sensys szabályozás

Intuitív navigáció és könnyű olvashatóság a nagyméretű, háttér-világítású kijelzőnek köszönhetően. Az összes rendszerelem teljes szabályozása a Bus BridgeNet® kommunikációs protokollon keresztül, helyiségfűtés, hűtés és használati melegvíz ellátás paramétereinek beállítása, modulációs hőmérséklet szabályzás, automatikus szabályzási funkciók, komfort funkciók, biztonsági funkciók, energiatakarékos funkciók. Fogyasztás ellenőrzés, amely lehetővé teszi az energia-felhasználás ellenőrzését napi, heti, havi és éves szinten, hisztogramok és pontos ábrák alapján. Tartozékok használatával akár 3 kevert fűtési kör vezérlésére alkalmas.

Távvezérlés - Távdiagnosztika - Ariston Net

Az összes Ariston hőszivattyú gyárilag képes az internetes kommunikációra az Ariston Net segítségével. Egyetlen érintés a képernyőn a kívánt helyiségfűtési és hűtési hőmérséklet kiválasztása. Külső, belső és tároló hőmérséklet monitorozása bármely időpontban. A helyiségfűtés és hűtés napi/heti programozása egyszerűen, vakáció üzemmód. Helyiségfűtésre, hűtésre és HMV készítésre felhasznált kWh mennyisége, éves, havi, heti és napi energiafelhasználási adatok hisztogramos és táblázatos formában.
Az Ariston Net alkalmas teljes körű távdiagnosztikára, aminek segítségével minden szerviz beállítás, üzemi paraméter módosítható. Naplózott üzemi adatok, hibakódok bármikor lekérdezhetők, amelyek segítségével akár távolról is megoldható a probléma üzemzavar esetén.

Ariston Net távvezérlés
Szakemberek folyamatos támogatása

Az Ariston műszaki szakemberei az összes értékesítés előtti fázisban segítik az üzembe helyezők és tervezők munkáját mind a helyszínen, mind irodai háttérmunkában (rendszer kapcsolási ábrák, méretezés, szerződés specifikációk, energia fogyasztás/pénzügyi szimulációk, stb.)

Az értékesítést követő műszaki segítség

A szakembereknek és a végfelhasználóknak nyújtott segítséget az értékesítés utáni fázisban az országszerte megtalálható szakszervizek speciálisan kiválasztott és képzett szakembergárdája biztosítja.

Az Ariston Nimbus NET hőszivattyúk letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
Telefon: +36 1 237 1110
Fax: +36 1 237 1111
E-mail:
Web: www.ariston.com/hu/
Web: www.elco.co.hu
Szilágyi Beáta
marketing manager  
   
   
   
   
Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
Márkanevek: Ariston, ELCO
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Ariston  Nimbus  Net  Nimbus  Compact  Net  Nimbus  Flex  Net  Nimbus  Plus  Net  hőszivattyú