proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ariston Lydos Hybrid vízmelegítő


2018. március 19.

Az első hibrid technológiájú, A energiaosztályú elektromos vízmelegítő

Az új és exkluzív Hybrid Intelligence hatékonyan hangolja össze az elektromos és megújuló - hőszivattyús - energiát az Ön szokásainak figyelembe vételével, s ezáltal 50%-kal nagyobb energiamegtakarítást biztosít, mint a legnagyobb hatásfokú, B osztályú elektromos vízmelegítő.
A megtérülés ideje 2 év*, egy 120 literes hagyományos C energia osztályú vízmelegítőhöz képest.

*A megtakarítási idő hossza függ a beállított vízhőmérséklettől, a felhasznált vízmennyiségtől, illetve az energiahatékonysági funkciók használatától. A számítás alapja 38 Ft/kWh elektromos áram díj.

Elektromos energiaforrás
Az elektromos fűtőrész - a zománcozott fűtőelem és a nagy ellenállású tartály révén - elősegíti a melegvíz előállítását, amikor gyors vízmelegítésre van szükség.

Zománcozott fűtőelem a vízkőképződés meggátlására

Magnézium és aktív anód a tartály korrodálása ellen
Gyors és egyszerű melegvíz szolgáltatás, amely minden igényt kielégít
A készülék 15%-kal gyorsabban biztosítja az első zuhanyhoz szükséges melegvíz-ellátást, mint más, hagyományos elektromos vízmelegítők.* Amikor az első zuhany rendelkezésre áll, a készülék értesítést küld. A vízmelegítést még inkább felgyorsíthatja a Boost funkció aktiválásával.
I-Memory a hibrid technológia teljes vezérlésére
Az innovatív I-Memory szoftver - az Ön szokásaiból tanulva - hatékonyan kezeli a hibrid technológiát, s mindenkor a legmegfelelőbb megoldást választja ki az elektromos és a megújuló, hőszivattyús energiaforrás közül.
Kiegyensúlyozottan hangolja össze a hibrid technológia az elektromos fűtőelem és a hőszivattyú teljesítményét.
Mindig biztosítja a meleg vizet, amikor csak szüksége van rá. Eközben pedig - négyheti időtartamban - megjegyzi a melegvíz-felhasználást, és időről időre beállítja az Ön szokásai szerint.


A Lydos Hybrid elektromos vízmelegítő katalógusát letöltheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot vagy további tájékoztatást szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
Telefon: +36 1 237 1110
Fax: +36 1 237 1111
E-mail:
Web: www.ariston.com/hu/
Web: www.elco.co.hu
Szilágyi Beáta
marketing manager  
   
   
   
   
Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
Márkanevek: Ariston, ELCO
További hírek az Elektromos átfolyós vízmelegítők termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Ariston  Lydos  Hybrid  vízmelegítő  elektromos  vízmelegítők  elektromos  energia  elektromos  működés  megújuló  energia  hőszivattyús  működés  hybrid  intelligence  hibrid  technológia  melegvíz