Aquastic puffer tartály a HAJDU Zrt.-től

Három alaptípussal és hatféle űrtartalommal áll rendelkezésre

A fenntartható fejlődés érdekében az Európai Unióban is kitűzött célok, tervezett szabályozások, illetve civil kezdeményezések miatt egyre növekvő érdeklődés tapasztalható a megújuló energiaforrásokat hasznosító rendszerek, berendezések és azok fő elemei iránt. A különböző megújuló energiát hasznosító rendszerek a nagy kapacitású tárolók nélkül csak alacsony komforttal használhatók, vagy alig valósíthatók meg a hőtermelők és a hőfelhasználás szakaszossága, vagy folyamatos kis teljesítménye miatt.
A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. felismerte, hogy a környezettudatos fogyasztók igényeinek kielégítésére szükség van új, korszerű, minél gazdaságosabb, hazai gyártótól származó, a megújuló energiák felhasználhatóságát, komfortosságát elősegítő műszaki fejlesztésekre, termékekre, a felhasználókat támogató szakmai háttérre, biztonságot adó hazai szervizhálózatra.
Az említett piaci igények eredményesebb kiszolgálása érdekében a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. 2008-ban hozta létre a Megújuló Energia Üzletágát. Azóta a társaság szolár melegvíz előállító egységekkel, az ezekhez szükséges indirekt tartályokkal, puffertárolókkal, kondenzációs gázkazánokkal, vegyestüzelésű kazánokkal, valamint hőszivattyúkkal jelent meg a piacon.
A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. által most kialakított új Aquastic puffertároló termékcsalád kivitelezésénél a fő szempont az űrtartalom növelése, illetve olyan strukturális kialakítás, amely által rácsatlakoztathatók gáz- és olajtüzelésű fűtőkészülékek, szilárd tüzelőanyagú, biomassza kazánok, szolár rendszerek, valamint hőszivattyúk, továbbá összekapcsolhatók HMV indirekt tárolókkal is. Ezáltal a három alaptípussal (üres, egy, illetve két hőcserélős) és hatféle űrtartalommal (300-500-750-1000-1500-2000 liter) rendelkezésre álló második generációs puffertárolók a konkrétan jelentkező vásárlói igények alapján, műszakilag azokkal összhangban lettek kifejlesztve.

Az Aquastic puffertárolók gyártmánycsaládjának alapkivitelei:
AQ PT… puffertárolók alapkivitele
AQ PT…C puffertárolók egy hőcserélővel
AQ PT…C2 puffertárolók két hőcserélővel
Űrtartalom: 300, 500, 750, 1000, 1500, 2000 liter
A tárolók szigetelése max. 100 mm vastag poliuretán hab. A műbőr köpeny és a szigetelés 500 literes űrtartalom felett szerelhető, így ezeket eltávolítva (is) állítható a tároló az üzemelési helyére. Szigetelés nélkül a legnagyobb tároló is bevihető a 800-as ajtón. Az "üres", illetve az egy csőkígyós (AQ_PT és AQ_PT_C) tárolók 7 db 6/4"-os csatlakozócsonkot tartalmaznak a hőtermelők és a hőleadók csatlakoztatásához, valamint a 4 db 1/2"-os érzékelő, továbbá 2 db 1" csatlakozó csonkot. A két csőkígyós kivitelek (AQ_PT_C2 típusok) 6 db 6/4"-os, 4 db 1/2"-os, illetve 4 db 1"-os csatlakozó csonkot tartalmaznak. Az egy és két csőkígyós kivitelek (AQ_PT_C, AQ_PT_C2 típusok) a szolár vagy hőszivattyús rendszerek közvetlen csatlakoztatáshoz tartalmaznak egy vagy két hőcserélőt.

Az Aquastic puffertároló termékcsaláddal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a HAJDU Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Aquastic puffertárolók
 
Aquastic puffertárolók

Az AQ PT típus a csőcsonkok számában és elosztásukban különbözik a HAJDU PT típusokétól. A dupla csőkígyós kivitelnél két acél hőcserélő került beépítésre, így a hőtermelő berendezések nagyobb variációs lehetőségekkel alkalmazhatóak együtt, 90 °C-os elrendezésben, a könnyebb szerelés érdekében.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...