AmaDrainer 3 – A búvárszivattyúk új generációja

Az AmaDrainer 3 sorozat a KSB már jól bevált, szürkevízre is alkalmazható búvárszivattyú termékcsaládjának legújabb generációja. Az új fejlesztéssel a KSB az épületgépészeti piac változó igényeire ad választ: a négy méretben elérhető szivattyúk kompaktabbak és könnyebben kezelhetőek elődeiknél.

AmaDrainer 3 – A búvárszivattyúk új generációja
AmaDrainer 3 – A búvárszivattyúk új generációja

Kompakt

A kompakt kivitelnek, a beépített szintkapcsolónak és a legfeljebb 155 mm-es átmérőnek köszönhetően az új típussorozat szűk helyeken, így kutakban is alkalmazható. A szivattyúk maximális emelőmagassága 11,3 méter.

Megbízható

Az új merülőmotoros szivattyúk robusztusak és magas működési megbízhatóságot biztosítanak. Mind a négy szivattyútípust folyamatos üzemre tervezték, akár 70 °C-os, de rövid ideig akár 90 °C-os folyadék hőmérsékleten is.

Hatékony

A fejlesztés újdonsága az integrált vízszintkapcsoló: a szívó szűrő eltávolításával a két kisebb méretű szivattyú esetében akár 2 mm alá is csökkenthető a maradék vízszint az aknában. A nagyobb méretű szivattyúk 35 mm-ig terjedő szabad átfolyással rendelkeznek, így a szennyezett vízben lévő durva anyagok szállítására is alkalmasak. Az agresszív folyadékok kezelésére minden méretben speciális anyagváltozatok állnak rendelkezésre.

Könnyen kezelhető

Mindegyik szivattyú kiváló minőségű, kis súlyú, korrózióálló műanyag házzal rendelkezik. A köpenyhűtés eredményeként a működtetés szárazon álló motor esetén is lehetséges. Ezenkívül az AmaDrainer 3 sorozat beépített motorvédelemmel rendelkezik. A szivattyúkat alapfelszereltségként 10 méteres tápkábellel szállítják, amely rugalmasabb kezelést tesz lehetővé.

Sokoldalú

Az új, szürkevízre is alkalmazható búvárszivattyúk sokoldalúan használhatók: mind aknák és pincehelyiségek szárazon tartásához, folyókból és tározókból történő vízkivételhez, mind sürgősségi vízelvezetéshez és egyéb alkalmazásokhoz, például alagsori lépcsőházak és aluljárók víztelenítéséhez. A szivattyúkat a KSB alkalmazásra készen szállítja, ami gyors telepítést és üzembehelyezést tesz lehetővé.

A hírben szereplő termékek
AmaDrainer 3 - elárasztható búvárszivattyú
 
AmaDrainer 3 - elárasztható búvárszivattyú

Kompakt kivitelű, beépített szintkapcsolóval ellátott szennyvízszivattyú, amely a max. 155 mm-es átmérőnek köszönhetően szűk helyeken is alkalmazható. Négy szivattyútípus folyamatos üzemre tervezve, akár 70 °C-os, de rövid ideig akár 90 °C-os folyadék hőmérsékleten is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szennyezettvíz és szennyvíz nedves beépítésű szivattyúk
Szennyezettvíz és szennyvíz nedves beépítésű szivattyúk
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...