Almeva Hearth kandallókályha

Az Almeva Quadra TW25 füstgáz-elvezető rendszer tökéletes kombinációja a Hearth kályhákkal

Az Almeva Hearth kályha gyárilag a koncentrikus levegő-füstgáz csatlakozásra van előkészítve. Ez a csatlakozás lehetővé teszi, hogy az égési levegő a kéménytesten keresztül közvetlenül a kályha tűzterébe kerüljön. Ennek az egyedülálló rendszernek köszönhetően a kályha alkalmas passzív- és alacsony energiafogyasztású beépített hővisszanyeréses házakhoz, vagy olyan felújításokhoz, ahol nem szükséges beavatkozni az épület szerkezetébe és bonyolult csővezetéket építeni az égési levegő ellátásához. A kályha három változatban kapható: Scintilla glass, Scintilla steel és Focco. 

Almeva Hearth kandallókályha
Almeva Hearth kandallókályha

A kályha praktikus és dizájnelemek egész sorával rendelkezik. Figyelemre méltó az innovatív Airbox vezérlés, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy egyetlen karral szabályozni lehessen az elsődleges és a másodlagos levegőellátást. Az egész rendszert úgy tervezték és tesztelték hosszú időn át, hogy minden működési feltételnek megfeleljen. 

Az Almeva Hearth kandallókályha a Quadra TW25 égéstermék-elvezető rendszerrel együtt egyedülálló megoldást jelent.

Almeva Quadra TW25 - új, rozsdamentes acélból készült, többrétegű koncentrikus égéstermék-elvezető rendszer

Almeva Hearth kandallókályha
Almeva Hearth kandallókályha

A rendszer előnye a könnyűsége és az egyszerű telepítése, amely szinte bárhol lehetővé teszi a füstgáz-elvezetés kialakítását. A kémény mind beltéri, mind kültéri környezetbe telepíthető. A készüléket az épület falára, a földre vagy közvetlenül a készülék fölé lehet szerelni. A megfelelő működéshez szükséges égési levegő ellátását a kéménytest biztosítja.

Az Almeva portfóliójának újdonságai közé tartozik az Almeva Quadra TW25 füstgáz-elvezető rendszer. Ez egy független levegőellátással rendelkező levegő-füstgáz elvezetés. A rendszert olyan szilárd tüzelésű készülékekhez tervezték, mint például kályhák, kandallók vagy kazánok, amelyek vákuum üzemmódban működnek. A legtöbb esetben ezeket a készülékeket külső égési levegő ellátáshoz kell csatlakoztatni a megfelelő működés biztosítása érdekében.

Az Almeva Quadra TW25 rendszer lehetővé teszi, hogy az égési gázok elszívása és az égési levegő biztosítása egyetlen egységben történjen, az épületszerkezetbe való jelentős beavatkozás nélkül. Ezt a jelentős előnyt nemcsak az új épületek építői fogják értékelni, hanem a meglévő épületek felújítását végző ügyfelek is, ahol nem kívánatos a falazatba és a padlószerkezetekbe való szerkezeti beavatkozás.

Az Almeva Quadra TW25 rendszer kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A belső cső 1.4404 anyagminőségű rozsdamentes acélból, a középső és külső burkolat pedig 1.4301 anyagminőségű rozsdamentes acélból, amely a külső burkolatnál lehet fényes rozsdamentes acél vagy festett fekete. A felhasznált szigetelés 25 mm vastag, 180 kg/m³ fúvott térfogattömegű szigetelés, amely tökéletesen kitölti a füstcső minden részét, és megakadályozza a hő behatolását a külső burkolatba. A rendszer DN150, DN180, DN200 és DN250 belső átmérőkkel kapható. Ennek köszönhetően készülékek széles skálája csatlakoztatható rá.

Almeva Hearth kandallókályha
Almeva Hearth kandallókályha

A rendszer előnyei:

  • az égési levegő betáplálása és a füstgáz kivezetése egy kéménytestben
  • beltéri vagy kültéri telepítés
  • falra, földre és készülék fölé szerelhető
  • DN150, DN180, DN200 és DN250 átmérőkben kapható
  • szilárd tüzelőanyagokhoz tervezték
  • alkalmas minden épülettípushoz
  • gyors és egyszerű összeszerelés
  • kompakt méretek
  • alacsony felületi hőmérséklet
  • nedvességgel szembeni ellenállás

Az Almeva mottója már régóta a következő: "Aki felkészült, azt nem érheti meglepetés". A cég filozófiája a hosszútávú erőfeszítés, hogy ügyfeleik igényeit kielégítsék, ezért portfóliójuk nagy részét még ezekben a nehéz időkben is elegendő mennyiségben raktáron tartják. Ez alól az Almeva kályhák sem kivételek, és azonnal szállíthatók ügyfeleiknek. Az Almeva-val mindig időben elkezdheti a fűtési szezont. 

A hírben szereplő termékek
Almeva Quadra TW25 rozsdamentes acél kéményrendszer
 
Almeva Quadra TW25 rozsdamentes acél kéményrendszer

Az Almeva Quadra TW25 rozsdamentes acél kéményrendszer szilárd tüzelésű készülékekhez, különösen kályhákhoz alkalmas, amelyek alnyomással működnek és külső égéslevegő-ellátáshoz kell csatlakoztatni őket. Ez a rendszer széleskörűen alkalmazható az alacsony energiafelhasználású és passzívházakban, és alkalmas a régebbi épületekben, ahol megnövekedett légellátási követelmények vannak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Új Almeva Quadra TW25 – a dizájnos füstgázelvezetés
Új Almeva Quadra TW25 – a dizájnos füstgázelvezetés
Az Almeva Quadra TW25 szigetelt rozsdamentes (1.4404/316L minőségű) acél kéményrendszer szilárd tüzelésű készülékekhez alkalmas, különösen olyan kályhákhoz, amelyek alnyomással működnek, és külső égéslevegő-ellátáshoz kell csatlakoztatni őket.
Új Almeva Quadra TW25 – a dizájnos füstgázelvezetés
Kategóriák
Kémények
Kémények
Kályhák, kandallók
Kályhák, kandallók
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...