Aliplast Superial PD SP800i+ panelajtó az Aliplast kínálatában

Fokozottan hőszigetelt, egykamrás alumíniumrendszer panelbetétes ajtók gyártásához

Superial PD SP800i+ panelajtó
Superial PD SP800i+ panelajtó


A Superial PD SP800i+ panelajtók az SP800i+ hőszigetelt nyílászáró rendszereken alapulnak. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal, valamint új típusú tömítéssel rendelkeznek. A rendszer kompatibilis a Superial rendszerrel. A tok és a szárnyra ragasztott panel egy síkot alkot (a panel kívülről és belülről is felragasztható). A rendszert a töltőpanelek széles választéka jellemzi, melyek többféle minta- és színváltozatban kaphatóak. Az ajtópanelekben elhelyezett különböző üvegbetétek dekoratív megjelenést biztosítanak. Az üvegezés vastagsága: 75 mm. Hőátbocsátási tényező Uf=1,6 W/m². Vízzárás: EN 12207 szabvány szerint.

Superial PD SP800i+ panelajtó
Superial PD SP800i+ panelajtó


Az Aliplast Superial PD SP800i+ panelajtó angol nyelvű letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az Aliplast Sp. z o.o. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Superial ablakrendszer

A Superial fokozottan hőszigetelő, három légkamrás rendszer. A hőmegszakítónak köszönhetően, amely speciális üvegszál erősítésű többrészes kamratömítés PA 6.6.25-ös poliamidból, a szerkezet eléri az UR< 2,0 W/m²K értéket, így a DIN 4108 szabvány szerinti 1.0 keretcsoportba tartozik. Az ablakkeretek és fix ablakok profilmélysége 75 mm az ablakszárnyaké 84 mm. A SUPERIAL rendszer más hőszigetelt szerkezetek szerelvényeire épül. A szerkezet kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az üveg vastagsága 14 és 61 mm között változtatható. Felhasználás: fix üvegportálok hőszigetelő üvegezéssel, egy- és kétszárnyú, bukó-nyíló, befelé nyíló ablakok, bukó és forgó ablakok, csak befelé bukó ablakok , bukó és toló ajtók, ablakok a hozzávaló vasalattal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...