proidea.hu online termékinformációs katalógus

Aliplast Superial PD SP800i+ panelajtó az Aliplast kínálatában


2019. május 21.

Fokozottan hőszigetelt, egykamrás alumíniumrendszer panelbetétes ajtók gyártásához

Superial PD SP800i+ panelajtó

A Superial PD SP800i+ panelajtók az SP800i+ hőszigetelt nyílászáró rendszereken alapulnak. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal, valamint új típusú tömítéssel rendelkeznek. A rendszer kompatibilis a Superial rendszerrel. A tok és a szárnyra ragasztott panel egy síkot alkot (a panel kívülről és belülről is felragasztható). A rendszert a töltőpanelek széles választéka jellemzi, melyek többféle minta- és színváltozatban kaphatóak. Az ajtópanelekben elhelyezett különböző üvegbetétek dekoratív megjelenést biztosítanak. Az üvegezés vastagsága: 75 mm. Hőátbocsátási tényező Uf=1,6 W/m². Vízzárás: EN 12207 szabvány szerint.

Superial PD SP800i+ panelajtó

Az Aliplast Superial PD SP800i+ panelajtó angol nyelvű letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az Aliplast Sp. z o.o. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Superial ablak és ajtó rendszerek

A Superial fokozottan hőszigetelő, három légkamrás rendszer. A hőmegszakítónak köszönhetően, amely speciális üvegszál erősítésű többrészes kamratömítés PA 6.6.25-ös poliamidból, a szerkezet eléri az UR< 2,0 W/m²K értéket, így a DIN 4108 szabvány szerinti 1.0 keretcsoportba tartozik. Az ablakkeretek és fix ablakok profilmélysége 75 mm az ablakszárnyaké 84 mm. A SUPERIAL rendszer más hőszigetelt szerkezetek szerelvényeire épül. A szerkezet kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az üveg vastagsága 14 és 61 mm között változtatható.
Felhasználás: fix üvegportálok hőszigetelő üvegezéssel, egy- és kétszárnyú, bukó-nyíló, befelé nyíló ablakok, bukó és forgó ablakok, csak befelé bukó ablakok , bukó és toló ajtók, ablakok a hozzávaló vasalattal.


Cég
Kereskedelmi iroda: H-1034 Budapest, Tímár utca 34.
Telefon: +36 1 430 1927
Fax: +36 1 388 1550
E-mail:
Web: www.aliplast.hu
Web: http://www.aliplast.pl/hu
Farkas Zita
kereskedelmi igazgató +36 30 542 3347
   
   
   
   
Az aliplast az építőipari alumíniumrendszerek felhasználóinak körében elismert CORIALIS (CORe Innovative ALuminium Integrated Solutions) konszern meghatározó tagja. A cég központja Lokerenben, Belgiumban van. 1984-ben kezdett működésünktől az építőipar igényihez igazodó folyamatos rendszerfejlesztések, a gyártmányok megbízhatósága, kedvező ára és stabil minősége lehetővé tették vállaltuk dinamikus növekedését.
További hírek a Fém nyílászárók, fém profilrendszerek termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Aliplast  Superial  PD  SP800i+  panelajtó  panelbetétes  bejárati  hőszigetelt  ajtó