proidea.hu online termékinformációs katalógus

ALCA előtétfalas WC rendszerek


2011. május 16.

A szelepek csendesek, gyorsak és pontosak

Az ALCA előtétfalas WC tartály rendszerei önhordó és keretes szerkezetű fali WC-k kialakítására alkalmasak. Speciális, alacsony építési magasságban és sarokba szerelhető formában készülnek. Az ALCA rendszerek garantált teherbírása 400 kg.

Egy elemből álló tartály
Minden egyes darab 100%-ban nyomásellenőrzött, ami garantálja a hosszú élettartamot. A tartályokra 6 év a garancia.

A szelepek csendesek, gyorsak és pontosak
Az ALCA modulok fürdőszobákban és toalettekben történő használatának közkedveltsége folyamatosan növekszik, ennek az oka nemcsak a berendezési tárgyak pontos csatlakozási méreteinek garantált betartása, hanem a szerelésük gyorsasága is. A tartály belsejében található szelepek a kezelőgomb mögötti szerelőnyíláson át könnyen elérhetőek, mivel az ALCA tartályokon több olyan fejlesztést alkalmaztunk, amelyek növelik funkcionalitásukat és megbízhatóságukat.

Nyomógomb
A nyomógomb egyszerűen és gyorsan leszerelhető a tartályról, így a szerszámok nélkül is megoldható a tartály javítása. Folyamatosan bővülő nyomógombok kínálata mára már az egyszerű kialakítástól kezdve az extravagáns formát kedvelő közönséget is kiszolgálja.

Schell sarokszelep
A Schell szelep jól ismert márkaneve igazolja a felhasznált szerelvények és a szelepek kiválasztásának alaposságát, mellyel az esetleges garanciális problémák csökkennek.

Falazási szerelőnyílás takaró
A bordákat megfelelő méret szerint vághatjuk és a fal síkjához illeszthetjük a szerelőnyílás takarót, így a szerelés teljes ideje alatt elfedi a modul nyílását, megakadályozva a szennyeződések bejutását a tartályba.

Tartály és konzol közti polisztirol betét
Meggátolja a páralecsapódást, csökkenti a zajszintet és a falazási munkát könnyíti, gyorsítja.

A konzol
Fő előnye, hogy a kialakítása lehetővé teszi azt, hogy az ember egyedül is könnyen el tudja végezni a tartály beépítését.

ALCA előtétfalas WC tartály
A100 - Falazásra szolgáló előtétfalas WC-tartály rendszer
A konzol a tartály tartófalakhoz történő falazására szolgál. A robosztus tartókonzol biztosítja a fali WC csésze szerelésének fokozott szilárdságát 400 kg terhelhetőség felett. A polisztirol szigetelés kialakítása minimálisra csökkenti a párakicsapódást a tartály felületén.

A 101 - Száraz szerelésre szolgáló előtétfalas WC-tartály rendszer (gipszkarton falhoz)
Ez a fajta rendszer a gipszkarton szerkezetekbe beépíthető keretes tartály. A keret szerkezeti kialakítása lehetővé teszi a rögzítést a kis teherbírású gipszkarton válaszfalhoz vagy tartófal elé. A keret hosszú élettartamot biztosító felületkezeléssel készül.

A 102 - Száraz szerelésre szolgáló, elsősorban panellakások fürdőszobáinak felújításához használható előtétfalas WC tartály rendszer
Az A101 modul speciális változata, amely két fal közti rögzítéshez vagy könnyűszerkezetes faházakhoz lett kialakítva. Elsősorban olyan esetekben használható, amikor a telepített rendszer mögött épületgépészeti vezetékek találhatók (lefolyócső, vízvezetékrendszer, klímatechnika, stb.).
A100 wc-tartály rendszer A101 wc-tartály rendsze A102 wc-tartály rendsze
A100 WC-tartály rendszer
A101 WC-tartály rendszer
A102 WC-tartály rendszer

Az ALCA WC tartályokkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Kén utca 6.
Telefon: +36 1 219 5624
Fax: +36 1 219 5623
E-mail:
Web: www.inpipe.hu
Pör Richárd
ügyvezető +36 20 929 1946
   
   
   
Az INPiPE Kft. 1997-ben, magántőkéből alakult kelet-európai épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazására, nagykereskedelmi értékesítésére. Közvetlen gyári képviseletet látnak el, Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból. Segítséget nyújtanak azoknak, akik a gyártókkal szeretnek tárgyalni és szeretik, ha készletről tudnak rendelni. Főbb termékeik a fal-mögötti WC-tartályok, PP-R műanyag strang- és ágvezetékek.
Márkanevek: DYTRON, CAPRICORN, AlcaPLAST, FV-Plast
További hírek az Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  inpipe  alcaplast  alca  wc-tartály  wc-öblítés