ALCA előtétfalas WC rendszerek

A szelepek csendesek, gyorsak és pontosak

Az ALCA előtétfalas WC tartály rendszerei önhordó és keretes szerkezetű fali WC-k kialakítására alkalmasak. Speciális, alacsony építési magasságban és sarokba szerelhető formában készülnek. Az ALCA rendszerek garantált teherbírása 400 kg.

Egy elemből álló tartály
Minden egyes darab 100%-ban nyomásellenőrzött, ami garantálja a hosszú élettartamot. A tartályokra 6 év a garancia.

A szelepek csendesek, gyorsak és pontosak
Az ALCA modulok fürdőszobákban és toalettekben történő használatának közkedveltsége folyamatosan növekszik, ennek az oka nemcsak a berendezési tárgyak pontos csatlakozási méreteinek garantált betartása, hanem a szerelésük gyorsasága is. A tartály belsejében található szelepek a kezelőgomb mögötti szerelőnyíláson át könnyen elérhetőek, mivel az ALCA tartályokon több olyan fejlesztést alkalmaztunk, amelyek növelik funkcionalitásukat és megbízhatóságukat.

Nyomógomb
A nyomógomb egyszerűen és gyorsan leszerelhető a tartályról, így a szerszámok nélkül is megoldható a tartály javítása. Folyamatosan bővülő nyomógombok kínálata mára már az egyszerű kialakítástól kezdve az extravagáns formát kedvelő közönséget is kiszolgálja.

Schell sarokszelep
A Schell szelep jól ismert márkaneve igazolja a felhasznált szerelvények és a szelepek kiválasztásának alaposságát, mellyel az esetleges garanciális problémák csökkennek.

Falazási szerelőnyílás takaró
A bordákat megfelelő méret szerint vághatjuk és a fal síkjához illeszthetjük a szerelőnyílás takarót, így a szerelés teljes ideje alatt elfedi a modul nyílását, megakadályozva a szennyeződések bejutását a tartályba.

Tartály és konzol közti polisztirol betét
Meggátolja a páralecsapódást, csökkenti a zajszintet és a falazási munkát könnyíti, gyorsítja.

A konzol
Fő előnye, hogy a kialakítása lehetővé teszi azt, hogy az ember egyedül is könnyen el tudja végezni a tartály beépítését.

ALCA előtétfalas WC tartály
ALCA előtétfalas WC tartály
A100 - Falazásra szolgáló előtétfalas WC-tartály rendszer
A konzol a tartály tartófalakhoz történő falazására szolgál. A robosztus tartókonzol biztosítja a fali WC csésze szerelésének fokozott szilárdságát 400 kg terhelhetőség felett. A polisztirol szigetelés kialakítása minimálisra csökkenti a párakicsapódást a tartály felületén.

A 101 - Száraz szerelésre szolgáló előtétfalas WC-tartály rendszer (gipszkarton falhoz)
Ez a fajta rendszer a gipszkarton szerkezetekbe beépíthető keretes tartály. A keret szerkezeti kialakítása lehetővé teszi a rögzítést a kis teherbírású gipszkarton válaszfalhoz vagy tartófal elé. A keret hosszú élettartamot biztosító felületkezeléssel készül.

A 102 - Száraz szerelésre szolgáló, elsősorban panellakások fürdőszobáinak felújításához használható előtétfalas WC tartály rendszer
Az A101 modul speciális változata, amely két fal közti rögzítéshez vagy könnyűszerkezetes faházakhoz lett kialakítva. Elsősorban olyan esetekben használható, amikor a telepített rendszer mögött épületgépészeti vezetékek találhatók (lefolyócső, vízvezetékrendszer, klímatechnika, stb.).
A100 wc-tartály rendszer
A100 wc-tartály rendszer
A101 wc-tartály rendsze
A101 wc-tartály rendsze
A102 wc-tartály rendsze
A102 wc-tartály rendsze
A100 WC-tartály rendszer
A101 WC-tartály rendszer
A102 WC-tartály rendszer
Az ALCA WC tartályokkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

AlcaPLAST WC tartály rendszerek
 
AlcaPLAST WC tartály rendszerek

Előtétfalas WC-rendszerek, szerelő keretek, nyomólapok, távműködtetésű pneumatikus öblítés, WC tartályok, öblítő rendszerek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek
Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...