AirClean lakótér szellőztető rendszer az Airvent Zrt. kínálatában

A rendszer minden évszakban a legenergiahatékonyabb decentralizált szellőzést biztosítja

AirClean lakótér szellőztető rendszer
AirClean lakótér szellőztető rendszer
Az AirClean rendszer előnyei:

A rendszer minden évszakban a legenergia-hatékonyabb decentralizált szellőzést biztosítja. A hideg évszakban a légbefúvás/légelszívás egy több, mint 80%-os hatásfokkal működő ellenáramú hővisszanyerőn keresztül valósul meg.

Melegebb évszakokban csak az elszívás történik gépi úton: a rendszerben található egycsöves ventilátorokkal (LIMODOR F/M), melyek csak igény esetén működnek. Ha a felhasználó melegebb évszakokban is igényli a folyamatos szellőztetést és nem szeretne nyáron sem ablakot nyitni, a rendszer hővisszanyerőjét nyári kazettával válthatja fel.

A rendszerben található minden egyes elszívó-ventilátor külön-külön, egyénileg szabályozható (késleltető időrelével, páraérzékelővel, mozgás-érzékelővel, intervallumkapcsolóval, vagy ki/be kapcsolóval).

A befúvóventilátort az elszívóventilátorok légmennyisége elektronikusan szabályozza, hogy a befúvóventilátor mindig az éppen szükséges légmennyiséget szállítsa.


Az AirClean szellőztetőrendszerrel kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni az Airvent Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...