proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az AGC bemutatja új üvegbevonatait - Stopray Vision 52&52T, Stopray Vision 62&62T


2019. augusztus 25.

Tökéletesen passzol egymáshoz az edzhető és nem edzhető változat

A nagy üvegfelületek magas szelektivitású üvegeket igényelnek, melyek lehetővé teszik, hogy minél több természetes fényt engedjünk a beltérbe, de közben minimalizáljuk belső tereink felmelegedését a napvédő bevonatnak köszönhetően.

A Stopray Vision 52 és a Stopray Vision 62, valamint edzhető párjaik, a Stopray Vision 52T és a Stopray Vision 62T az AGC két új fejlesztésű bevonata.

Az AGC bemutatja új bevonatait - Stopray Vision 52&52T, Stopray Vision 62&62T

Az üvegeken lévő két réteg nemesfémbevonatnak köszönhetően magas szelektivitású, kiemelkedő napvédő tulajdonsággal rendelkező termékekről beszélhetünk. A solar faktor (naptényező) értékek 33% (Stopray Vision 62) és 27% (Stopray Vision 52), a fényáteresztés pedig 62% és 52%, így biztosítva a fényes, kellemes belső tereket egész évben. A hőszigetelés Ug=1.0 W/(m²K), ami tökéletes védelmet nyújt hideg időjárás esetén, csökkentve energia költségeinket.

Az edzhető verzió hajlítható és további eljárásokkal feldolgozható (például szitázás), de a termék kétségtelenül legnagyobb előnye az, hogy tökéletesen passzol egymáshoz az edzhető és nem edzhető változat, így egy homlokzaton belül, akár egymás mellett is alkalmazható a két típus. Mindez azért lehetséges, mert mindkét verzió azonos neutrális megjelenésű, színstabil bevonatot kapott (akár éles szögből nézve is).

 

Cég
Székhely: H-2851 Környe, Üveggyár út 1.
E-mail:
Web: www.yourglass.com
   
Maródi Csilla
területi vezető +36 20 973 2987
Solymosi Bernadett
építészeti projektek +36 20 960 4279
Az AGC Glass Europe építészeti síküveg gyártó cégcsoport magyarországi képviselete az AGC Glass Hungary Kft. Kültéri és beltéri üvegmegoldások határtalan skáláját kínálják partnereiknek. Építészeti és beltéri dekorációs üvegek, tükrök, katedrál üvegek, tűzgátló üvegek. Az építészeket és tervező irodákat, valamint magyarországi partnereiket üvegmintákkal, tervezési segédanyagokkal, technikai adatokkal és szakmailag kiválóan felkészült mérnöki gárdával támogatják.
További hírek a Síküvegek termékkategóriában
További hírek az Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  AGC  üvegbevonat  bevonatos  üveg  síküveg  edzhető  Stopray  Vision  52  Stopray  Vision  52T  Stopray  Vision  62  Stopray  Vision  62T