Az AGC bemutatja új üvegbevonatait - Stopray Vision 52&52T, Stopray Vision 62&62T

Tökéletesen passzol egymáshoz az edzhető és nem edzhető változat

A nagy üvegfelületek magas szelektivitású üvegeket igényelnek, melyek lehetővé teszik, hogy minél több természetes fényt engedjünk a beltérbe, de közben minimalizáljuk belső tereink felmelegedését a napvédő bevonatnak köszönhetően.

A Stopray Vision 52 és a Stopray Vision 62, valamint edzhető párjaik, a Stopray Vision 52T és a Stopray Vision 62T az AGC két új fejlesztésű bevonata.

Az AGC bemutatja új bevonatait - Stopray Vision 52&52T, Stopray Vision 62&62T
Az AGC bemutatja új bevonatait - Stopray Vision 52&52T, Stopray Vision 62&62T
Galéria


Az üvegeken lévő két réteg nemesfémbevonatnak köszönhetően magas szelektivitású, kiemelkedő napvédő tulajdonsággal rendelkező termékekről beszélhetünk. A solar faktor (naptényező) értékek 33% (Stopray Vision 62) és 27% (Stopray Vision 52), a fényáteresztés pedig 62% és 52%, így biztosítva a fényes, kellemes belső tereket egész évben. A hőszigetelés Ug=1.0 W/(m²K), ami tökéletes védelmet nyújt hideg időjárás esetén, csökkentve energia költségeinket.

Az edzhető verzió hajlítható és további eljárásokkal feldolgozható (például szitázás), de a termék kétségtelenül legnagyobb előnye az, hogy tökéletesen passzol egymáshoz az edzhető és nem edzhető változat, így egy homlokzaton belül, akár egymás mellett is alkalmazható a két típus. Mindez azért lehetséges, mert mindkét verzió azonos neutrális megjelenésű, színstabil bevonatot kapott (akár éles szögből nézve is).

Kategóriák

Síküvegek
Síküvegek
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...