Az AGC bemutatja új üvegbevonatait - Stopray Vision 52&52T, Stopray Vision 62&62T

Tökéletesen passzol egymáshoz az edzhető és nem edzhető változat

A nagy üvegfelületek magas szelektivitású üvegeket igényelnek, melyek lehetővé teszik, hogy minél több természetes fényt engedjünk a beltérbe, de közben minimalizáljuk belső tereink felmelegedését a napvédő bevonatnak köszönhetően.

A Stopray Vision 52 és a Stopray Vision 62, valamint edzhető párjaik, a Stopray Vision 52T és a Stopray Vision 62T az AGC két új fejlesztésű bevonata.

Az AGC bemutatja új bevonatait - Stopray Vision 52&52T, Stopray Vision 62&62T
Az AGC bemutatja új bevonatait - Stopray Vision 52&52T, Stopray Vision 62&62T


Az üvegeken lévő két réteg nemesfémbevonatnak köszönhetően magas szelektivitású, kiemelkedő napvédő tulajdonsággal rendelkező termékekről beszélhetünk. A solar faktor (naptényező) értékek 33% (Stopray Vision 62) és 27% (Stopray Vision 52), a fényáteresztés pedig 62% és 52%, így biztosítva a fényes, kellemes belső tereket egész évben. A hőszigetelés Ug=1.0 W/(m²K), ami tökéletes védelmet nyújt hideg időjárás esetén, csökkentve energia költségeinket.

Az edzhető verzió hajlítható és további eljárásokkal feldolgozható (például szitázás), de a termék kétségtelenül legnagyobb előnye az, hogy tökéletesen passzol egymáshoz az edzhető és nem edzhető változat, így egy homlokzaton belül, akár egymás mellett is alkalmazható a két típus. Mindez azért lehetséges, mert mindkét verzió azonos neutrális megjelenésű, színstabil bevonatot kapott (akár éles szögből nézve is).

A hírben szereplő termékek
Stopray lágybevonatos síküveg
 
Stopray lágybevonatos síküveg

Lágybevonatos, multifunkciós (hő- és napvédő) síküveg – neutrális, kék, zöld, szürke változatokban. Magas fényáteresztés, alacsony naptényező. Minden évszakban jó választás: napvédelem nyáron, hőszigetelés télen. Egyes típusok edzhető változatban is kaphatók (T jelű üvegek).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Síküvegek, hajlított üvegek
Síküvegek, hajlított üvegek
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...