Actiu védőpanelek az Europa Design kínálatában

Actiu védőpanelek az Europa Design kínálatában

Ebben a kritikus időszakban minden munkáltató kötelessége, hogy megóvja dolgozóit a vírusoktól, fertőzésektől.

Erre kínál praktikus és esztétikus, és nem utolsósorban könnyen tisztítható megoldást az Actiu Protective panel azok számára, akik kénytelenek hagyományos munkakörnyezetükben dolgozni és más emberekkel érintkezni.

Actiu Protective panel
Actiu védőpanelek az Europa Design kínálatában

Az Europa Design már kidolgozta Prohome csomagját a home office-ban dolgozók számára, mely egy igényfelmérő és kockázatelemző barométerből és gyorsan használható megoldások ajánlásából áll: https://www.europadesign.hu/prohome/

Most azonban vissza az irodába, védőmaszkot az asztaloknak is!

A metakrilátból készült könnyű panelek védelmet nyújtanak, ugyanakkor átlátszóak, így nem akadályozzák sem a vizuális, sem a verbális kommunikációt.

Actiu Protective panel
Actiu védőpanelek az Europa Design kínálatában

Az alsó kis ablaknyílás elég nagy ahhoz, hogy kiadható legyen papír, irat, kisebb termék vagy pénz.

A védőpanelek nagyon könnyen fel- és leszerelhetők, használat után áttörölhetők egy ablakmosó folyadékkal vagy antisztatikus tisztítószerrel ellátott pamut tisztítóruhával.

Actiu Protective panel
Actiu védőpanelek az Europa Design kínálatában

Az átlátszó „védőmaszkok” az asztalok minden típusán - íróasztalon, tárgyalóasztalon, bárasztalon stb. használhatók, és nemcsak irodákban, hanem kórházakban, gyógyszertárakban, bankokban, üzletekben, pékségekben is, minden olyan helyen, ahol a dolgozók ügyfelekkel vagy páciensekkel találkoznak, és mindkét félnek elsőrendű fontosságú a biztonságos kommunikáció.

A hírben szereplő termékek
Actiu védőpanelek
 
Actiu védőpanelek

Az Actiu védőpaneljei praktikusak, esztétikusak és nem utolsó sorban könnyen tisztíthatóak. A metakrilátból készült könnyű panelek védelmet nyújtanak, ugyanakkor átlátszóak, így nem akadályozzák sem a vizuális, sem a verbális kommunikációt. Az alsó kis ablaknyílás elég nagy ahhoz, hogy kiadható legyen papír, irat, kisebb termék vagy pénz. A védőpanelek nagyon könnyen fel- és leszerelhetők, használat után áttörölhetők egy ablakmosó folyadékkal vagy antisztatikus tisztítószerrel ellátott pamut tisztítóruhával. Az átlátszó „védőmaszkok” az asztalok minden típusán - íróasztalon, tárgyalóasztalon, bárasztalon stb. használhatók, és nemcsak irodákban, hanem kórházakban, gyógyszertárakban, bankokban, üzletekben, pékségekben is, minden olyan helyen, ahol a dolgozók ügyfelekkel vagy páciensekkel találkoznak, és mindkét félnek elsőrendű fontosságú a biztonságos kommunikáció.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...