Actiu Noom ülőbútorok az Europa Design kínálatában

Actiu Noom ülőbútorok

Elegancia és kényelem

Az 1968-ban alapított spanyol Actiu kifejezetten irodabútorok gyártására specializálódott. Hitvallásuk szerint ők tervezik, gyártják és árulják a leghatékonyabb és legkényelmesebb irodai berendezéseket: asztalokat, székeket, szekrényeket és egyéb tárolókat/eszközöket. Termékeik az emberi igények kutatásait alapul véve készülnek, elsődleges feladatuknak tartják megtalálni a kapcsolatot a mindennapi élet kihívásai és a modern technológia között.

Legújabb modelljük a sokszínű és elegáns Noom lounge ülőbútor kollekció.

Design

A Noom tervezésénél fontos szerepet játszott a tér, ezzel együtt egy barátságos, de egyben elegáns terméket sikerült megalkotni. A sokszínűségének köszönhetően bármelyik helyiségben kiválóan mutat, a kényelmes kialakítása miatt pedig hosszú beszélgetések színhelyeként is szolgálhat.

Forma

Innovatív termék, kialakításánál a beépített kartámaszokat összekapcsolták az ülőlap és háttámla felületével. A tágas kialakításának köszönhetően órákig élvezhetjük benne a kényelmet.

Termékválaszték

A Noom többféle változatban is elérhető, kárpittal vagy bőrrel borítva, alacsony vagy magas háttámlával. Ergonomikus kialakításának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a legkényelmesebb szögből tudjunk olvasni.

A képekre kattintva végignézhető a Noom ülőbútorok összes változata:

Actiu Noom ülőbútor kollekció
Actiu Noom ülőbútorok
Actiu Noom ülőbútor kollekció
Actiu Noom ülőbútorok
A hírben szereplő termékek
Noom ülőbútorok
 
Noom ülőbútorok

Az Actiu egyik új terméke, többféle változatban is elérhető, mind funkcióját mind vizuális megjelenését tekintve. Különböző helyiségekben is megjelenhet, így létezik lounge kivitel, mely a lobbiba, közösségi terekbe illeszkedik, tárgyalószékként is funkcionál akár görgős lábbal, illetve bárszékként kollaborációs terekben vagy akár étkezőszékként is használhatjuk. Választhatjuk kárpittal vagy műbőrrel borítva, fém vagy fa lábbal, alacsony vagy magas háttámlával.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...