ACO Nero, a fekete zuhanyfolyóka

A világos csempe, a fekete fémből, valamint a fából készült kiegészítők indusztriális hangulatot teremtenek

A fekete soha nem megy ki a divatból

Kibővült az ACO zuhanyfolyókák termékválasztéka. Az ACO Nero rozsdamentes acélból készült fekete testtel és felsőrésszel kapható. 

Felgyorsult világunkban a divat is folyamatosan változik. Régen elmúltak már azok az idők, amikor a fürdőszoba funkcionális helyiségként a lakás egy távoli, eldugott szegletében kapott helyet. Ma már ugyanolyan gonddal rendezzük be ezt a teret, mint a lakószobákat. Sőt, mivel itt bármilyen változtatás komoly időbeli és pénzbeli beruházást jelent, ezért mindenki megpróbál időtálló anyagokkal dolgozni. 

ACO Nero, a fekete zuhanyfolyóka
ACO Nero, a fekete zuhanyfolyóka - az ACO fürdőszobai termékválasztékának legújabb tagja
ACO Nero - az ACO fürdőszobai termékválasztékának legújabb tagja
ACO Nero, a fekete zuhanyfolyóka
A fekete hangsúlyosan jelenik meg a fürdő visszafogottabb színvilágában
A fekete hangsúlyosan jelenik meg a fürdő visszafogottabb színvilágában

A lakberendezés és a fürdőszoba területén is mind nagyobb teret engedünk a természetes anyagoknak és a természetnek. A zöld növények és a természet zárt térbe juttatása iránt egyre erőteljesebb az érdeklődés. A növényeket fekete, sötét tónusokkal kombinálva melegebb légkört teremthetünk. Ennek megfelelően a sötétszürke, az antracit és a mélyfekete használata egyre elterjedtebb. A fekete szinte már mindenütt jelen van: láthatunk fekete homlokzatokat, sötét bútorokat, de megjelenik a konyhában és a fürdőszobában is.

ACO Nero, a fekete zuhanyfolyóka
A zuhanyfolyóka rozsdamentes acélból készült rácsa a minőség és a tartósság biztosítéka
A rozsdamentes acélból készült rács a minőség és tartósság biztosítéka
ACO Nero, a fekete zuhanyfolyóka
A sötét tónusú fürdőszobát zöld növényekkel kombinálva különleges összhatást érhetünk el
Különleges összhatás sötét túnusú fürdőszobában zöld növényekkel

A zuhanyfolyóka fekete rozsdamentes acélja harmonikusan illeszkedik a fürdőszobához. Mind anyagát, mind színét tekintve időtálló megoldást jelent. A fekete ugyanakkor ellentétes a fürdőszoba megszokott fehér színvilágával. Amennyiben fa kiegészítőkkel kombináljuk, akkor elegáns, kissé indusztriális megjelenést kölcsönözhetünk a helyiségnek. 

Erre a trendre reflektálva egészítette ki az ACO a fürdőszobai termékkínálatát. Korábban az Exclusive Plusz és Modular Plusz családokhoz már lehetett fekete fedlapot rendelni, amely biztonsági üvegből készült. A vállalat azonban lépett egyet és a Comfort családhoz is elérhetővé tette a feketét. A különbség azonban igazán látványos. A Nero esetében a fedlap rozsdamentes acélból készül, ám ennél is lényegesebb különbség, hogy itt a folyóka teste is fekete. Azaz beépítés után a zuhanyfolyóka mindegyik látható része egységes színvilágú. 

ACO Nero, a fekete zuhanyfolyóka
A Nero zuhanyfolyóka beépítve látható részei feketék, ezáltal egységes színvilágot biztosít
A Nero zuhanyfolyóka beépítés után látható részei feketék
ACO Nero, a fekete zuhanyfolyóka
Fekete Shower Step
Fekete Shower Step is bekerült az ACO kínálatába

Az ACO zuhanyfolyóka problémamentes vízelvezetést biztosít és tartós minőséget képvisel. A rozsdamentes acél felülete teljesen sima, aminek köszönhetően a haj és a szennyeződés nehezebben tapad meg rajta és a szerkezet könnyebben karbantartható. A folyóka egyszerűen beépíthető és kis magasságának köszönhetően felújításoknál is felhasználható. Hét hosszúságban rendelhető, műszaki tartalma megegyezik a tavaly megújult Comfort zuhanyfolyóka műszaki tartalmával. Az ACO-ra jellemző precizitással a vállalat a fekete ShowerStep-et is felvette a kínálatába az egységes megjelenés miatt. 

A hírben szereplő termékek
ACO Comfort Nero zuhanyfolyóka
 
ACO Comfort Nero zuhanyfolyóka

Az ACO Comfort Nero egy elegáns, visszafogott, a fürdőszobát egyedivé tévő zuhanyfolyóka. A fedlap a Comfort folyókánál megismert Massive fedlap fekete változata. Lényeges különbség, hogy a Nero esetében a folyóka teste is fekete. Azaz beépítés után a zuhanyfolyóka mindegyik látható része egységes színvilágú. A folyóka egyszerűen beépíthető és kis magasságának köszönhetően felújításoknál is felhasználható.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...