proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Wavin legújabb esővízszikkasztó és -tároló blokkja


2017. március 23.

A Q-Bic Plus növeli a tervezői szabadságot, gyorsítja a beépítést és korlátlan hozzáférést biztosít a szikkasztómezőhöz

A Wavin piacra dobta legújabb generációs esővíz-kezelési rendszerét, a Q-Bic Plus-t. A Wavin az esővízszikkasztás és -tárolás területén szerzett 15 éves szaktudását ültette be a Q-Bic Plus modulokba. Az új rendszer jelentősen növeli a tervezői szabadságot, a beépítés egyszerűségét és sebességét, valamint akadálytalan hozzáférést biztosít a szikkasztómezőhöz az ellenőrzést, tisztítást, illetve karbantartást végző berendezések számára.

Bizonyított szaktudás az esővízkezelésben

A moduláris szikkasztó blokkokat az 1980-as évektől kezdve használják esővíz-gazdálkodási projektekben szerte Európában. Ezekkel olyan föld alatti rendszerek alakíthatók ki, melyek képesek hatékonyan kezelni a lehullott csapadékot, ezáltal tehermentesíthető a csatornahálózat, valamint csökkenthető a kiöntések és áradások kialakulásának esélye.

A Wavin folyamatosan törekszik az innovatív megoldások megvalósítására, amely arra sarkallja, hogy egyre magasabbra tegye a lécet az esővíz-kezelési megoldások tervezését és gyártását illetően. Ennek ékes példája a Q-Bic, a Q-BB és az AquaCell szikkasztó rendszer is.

A termékfejlesztés legújabb lépcsője a Q-Bic Plus szikkasztó rendszer, mely jelentősen megkönnyíti a tervezőmérnökök munkáját a tervezés során, könnyű és gyors szerelést tesz lehetővé, illetve akadálytalan hozzáférést biztosít kubatúra ellenőrzése, tisztítása és karbantartása alkalmával.
Teljes hozzáférés a szikkasztómezőhöz

A blokkok nagy tárolókapacitása megbirkózik a nagy mennyiségű csapadékkal és a kubatúrához történő hozzáférés egyszerűségét is teljesen új szintre helyezi. A Q-Bic Plus tágas belső csatornája - melybe a függőleges- és oldalirányú becsatlakozás egyaránt lehetséges - biztosítja a vizsgáló és tisztító eszközök egyszerű alkalmazását. A szikkasztó és tározó blokkok úgynevezett "vezetőcsatornával" ellátott alsó lapja lehetővé teszi az ellenőrzéshez használt CCTV kamerák és nagynyomású tisztítóberendezések akadálytalan mozgását.
A moduláris Q-Bic Plus blokkokkal a rendelkezésre álló helynek megfelelően alakítható ki szikkasztó vagy záportározó, ezáltal széles körben alkalmazható a kisebb lakossági épületektől a kereskedelmi létesítményekig. Az integrált "push-fit" csatlakozások segítenek a szerelés sebességének - akár 50%-os - növelésében, mely természetesen költségcsökkenéshez vezet.

Tekintse meg a Q-Bic Plus működését és előnyeit bemutató rövid videót:A Q-Bic Plus esővízszikkasztó és -tároló rendszer letölthető termékismertető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Wavin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2072 Zsámbék, Új gyártelep
Telefon: +36 23 566 000
Fax: +36 23 566 001
E-mail:
Web: www.wavin.hu
Peredi Tibor
tervezőmérnök +36 30 357 8141
   
   
   
Az 1955-ben alapított hollandiai székhelyű cég meghatározó szereplője a műanyag csőgyártásnak. A Wavin főbb termékcsoportjai a közmű-, ivóvíz-, csatorna-, gázcsővezetékek, műanyag aknák, valamint az épületgépészeti csővezetékek a padló- és felületfűtéstől a hideg- és melegvizes ivóvízvezetékeken át a különféle lefolyócső rendszerekig.
További hírek a Szivárgó, szikkasztó rendszerek termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Wavin  Q-Bic  Plus  esővízszikkasztó  esővíztároló  szikkasztó  tározó  blokk  moduláris  esővízkezelés  csapadékvíz  szikkasztó  rendszer  szikkasztómező  záportározó