A megújult moduláris RMQ-Titan termékcsalád

Egyedülálló működtető- és jelzőkészülékek az Eaton kínálatában

Az Eaton méltán népszerű moduláris RMQ-Titan termékcsaládja számtalan új eszközzel bővült, melyek között találunk forradalmian új kialakítású rögzítő és működtető elemeket, azonban mindezek közül kiemelkednek a keskeny kivitelű funkcióelemek, melyek 33%-al kisebbek az előző generációnál. Az új szerszámmentes dizájn egyaránt rendkívül egyszerűvé teszi a szerelést és a csavarok elhagyásával teljes egészében megszünteti a karbantartás szükségét. A piacon egyedülálló módon egy készülékben elérhető 2 vagy akár 7 különböző színben pompázó világítás az új változtatható színű LED-es funkcióelemekkel. Az érintkezőelemek rendelkezésre állnak nyitó, záró és önellenőrző funkciókkal. Folytatva a jól bevált trendet, az összes új eszköz kompatibilis a termékcsalád korábbi elemeivel.
Eaton moduláris RMQ-Titan termékcsalád
Eaton moduláris RMQ-Titan termékcsalád

A moduláris RMQ-Titan termékcsalád letölthető katalógusát eléri a hír alatti képre vagy terméknévre kattintva. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt szeretne kérni az Eaton Industries Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Eaton RMQ-Titan működtető- és jelzőkészülékek
 
Eaton RMQ-Titan működtető- és jelzőkészülékek

Az Eaton működtető- és jelzőkészülékei a korszerű, formatervezett megjelenést optimális funkcionalitással kombinálják. A LED-technológiájú jelzőlámpák és jelzőoszlopok megbízhatóan jelzik a gépállapotokat. Az RMQ-Titan készülékválaszték olyan érintkezőelemeket tartalmaz, amelyek a SmartWire-DT kommunikációs rendszerre is csatlakoztathatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...