3 hasznos zuhanykabin-fejlesztés a RAVAK-tól

3 hasznos zuhanykabin-fejlesztés a RAVAK-tól

A RAVAK zuhanykabinok népszerűsége a felhasználók körében nem véletlen. Minthogy az sem véletlen, hogy most érkezett el az ideje egyes zuhanykabin termékcsaládok fejlesztésének. Így lett szélesebb a Matrix zuhanyajtó és így lett magasabb a 10° és Supernova zuhanykabinok, megfelelve a vásárlói, felhasználói igényeknek.

A RAVAK zuhanykabin választékában számtalan méret, forma, nyílásirány, szín és betétlemez közül válogathatunk – egy komplett szakértő csapat dolgozik azon nap, mint nap, hogy ezek a termékek maximálisan megfeleljenek a folyamatosan változó felhasználói igényeknek. Ebből adódik, hogy a RAVAK évről-évre újabb és újabb fejlesztéseket végez el a produktumokon azért, hogy azok a lehető legtökéletesebbek legyenek és a legszélesebb körben nyújtsanak megoldást a felújítók/építkezők számára. Idén sincs ez máshogy, így ezúttal 3 hasznos zuhanykabin innovációt mutatnak be. Idén a Matrix, a 10° és Supernova zuhanykabinok még felhasználóbarátabbá és praktikusabbá váltak.

Matrix zuhanyajtó grandiózus méretekben

A kifejezetten tolóajtós megoldásokkal rendelkező modern megjelenésű Matrix zuhanykabin termékcsalád 2020-ban egy négyrészes, csúsztatható zuhanyajtóval – pontos megnevezése: MSD4 – bővült, amely 140, 160, 180 és 200 cm széles kivitelekben is elérhető. A szóban forgó zuhanyajtó falfülkébe, azaz két fix fal közé helyezhető, így alkothatjuk meg a szokásos szabvány méretektől eltérő, óriási zuhanyzónkat. Amennyiben a tágas tereket kedveli vagy netán olyan zuhanykabint képzelt el új otthonába, amelyet ketten is kényelmesen használhatnak, akkor íme a tökéletes megoldás. Ám nem csak ebben az esetben, hanem például akkor is jó szolgálatot tehet a RAVAK újdonsága, hogyha akadálymentes zuhanyzó kialakítására van szükség. Ez a zuhanyajtó két rögzített és két eltolható részből – középső bejáratú ajtókból – áll, telepítése pedig csempézett fürdőszobába történik, közvetlenül a padlóra, beépített lefolyóval vagy padlóösszefolyóval.

Matrix zuhanyajtó grandiózus méretekben
Matrix négyrészes, csúsztatható zuhanyajtó - MSD4

10° zuhanykabinok szokatlan magasságban

Az egyedülállóan praktikus formavilággal rendelkező 10° zuhanykabinok hamarosan új szintekre emelkednek, ugyanis a termékcsalád minden egyes tagja 195 centiméteres magasságban lesz elérhető. A RAVAK rövidesen átáll az új méreteknek megfelelő zuhanykabinok gyártására és leállítja a korábbi 190 cm-es típusok előállítását. Így a jövőben már nem csak azért tűnnek majd ki a tömegből a 10° fürdőszoba koncepció zuhanykabinjai, mert a klasszikus négyzet és téglalap forma mellett modern aszimmetrikus változat is megtalálható a termékcsaládban, illetve azért mert csúszkarendszerük rendkívül csendes és megbízható a SilentRun mechanizmusnak köszönhetően, hanem azért is mert extra magasságra váltanak idén.

10° zuhanykabinok 195 cm-es magasságban
10° zuhanykabinok 195 cm-es magasságban

Supernova zuhanykabinok az új magasság nyomában

Két modern megjelenésű zuhanykabin után egy klasszikus formavilágú típus is beáll a fejlesztések sorába, méghozzá a Supernova termékcsalád tagjai, amelyek a tavalyi évben felkerültek a legkedveltebb RAVAK zuhanyzók toplistájának élére. A jó hír pedig, hogy egyes Supernova zuhanykabinok (SRV2-S és ASRV3 modellek), ajtók (ASDP3 típusok) és oldalfalak (APSS/PSS változatok) a már jól megszokott méretek mellett 195 cm-es magasságban is rendelhetőek. Bár megjelenésüket tekintve a puritán jelzőt viselik magukon, mégis számtalan innovatív tulajdonsággal rendelkeznek, ilyenek például a rendkívül széles elemválaszték és az Anti Block rendszer, amely az akadálymentes és csendes működésért felel. Azonban nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy gyárilag összeszerelt termékekről van szó, így a beépítés folyamata könnyű, a hibázási lehetőségek száma minimális.

Supernova zuhanykabinok 195 cm magasságban
Supernova zuhanykabinok 195 cm magasságban
A hírben szereplő termékek
RAVAK Matrix zuhanykabinok és zuhanyajtók
 
RAVAK Matrix zuhanykabinok és zuhanyajtók

Az alsó profil nélküli zuhanykabin érvényesülni engedi a kerámia padló szépségét, de egyben feltűnést kelt az átgondolt felső és oldalsó profilok kiemelésével.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
RAVAK Supernova zuhanykabinok és zuhanyajtók
 
RAVAK Supernova zuhanykabinok és zuhanyajtók

A Supernova termékcsalád a piac legkedveltebb kabinjait foglalja magába. Erre a minőségi kidolgozottság, a termékek széles választéka és az ajtók szabadalmaztatott tolórendszere tette méltóvá.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...