proidea.hu online termékinformációs katalógus

28 mm vastag válaszfal- és fülkerendszer WC-kabin kialakításához


2016. október 05.

A B&K Kft. nagyobb falvastagságú rendszere vandálbiztos megoldást nyújt

A közösségi vizesblokkok kiépítése során fontos szempont lehet a WC-fülkék vagy szaniter falak anyagvastagsága. Az olyan beruházások esetében, ahol a vandálbiztosság elsődleges fontosságú, nem feltétlenül elegendő a 24 mm-es laminált lapokból vagy 12 mm-es műgyanta lapokból kialakított fülkerendszer. Erre kínál megoldást a B&K Kft. legújabb, 28 mm-es falvastagságú rendszere.

Az új rendszer eloxált alumínium szegéllyel ellátott, 28 mm vastag laminált lapokból áll. Fehér és szürke alapszínekben rendelhető. Fontos változás még, hogy a fülke ajtókat kilinccsel működtethető bevésőzárral látták el. Az ajtók belülről, fordítótárcsa használatával zárhatók, ilyenkor kívülről foglaltság jelző mutatja a használatot.

A fülkék lábazata a 18 mm-es rendszerből jól ismert, padlóra rögzíthető, magasságállítással ellátott lábakból áll.
A szaniter fülkerendszerek katalógusát a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Szaniter válaszfalak, fülkerendszerek termékkategóriában
További hírek a Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  b&k  szaniter  válaszfalak  fülkerendszerek  WC-fülke  WC-kabin  mellékhelyiség  laminált  lap  műgyanta  foglaltságjelző  bevésőzár