2023-as RAVAK fürdőszoba újdonságok

Minden év a fürdőszoba piac meghatározó szereplőinek jóslataival kezdődik, vajon milyen irányban változik a trend, lesznek-e új formák, színek, lakberendezői újítások abban a helyiségben, ahol a napunk egy jelentős részét töltjük. Látva az eddig megjelent tartalmakat, szinte biztosra vehető, hogy eget rengető, földcsuszamlásszerű változások nem várhatók, inkább a finomhangolás lesz jellemző a fürdőszobára a 2023-as évet tekintve. Ennek tükrében érkeznek a 2023-as RAVAK újdonságok.

RAVAK Chrome álló mosdócsaptelep
RAVAK Chrome álló mosdócsaptelep

Az első, a RAVAK egyik legnépszerűbb termékcsaládjának, a Chrome koncepciónak a csaptelep szekciója. A cseh gyártó portfóliójából hiányzott egy köztes megoldás a Chrome csaptelep szortimentből, hiszen az álló mosdócsaptelepek csupán kettő méretben voltak elérhetőek: 110 és 311 mm magasságban. Az új családtag a 180 mm-es magasságával tökéletes megoldást nyújt a közepes vagy nagyobb mosdókhoz, illetve a hagyományos leeresztős vagy leeresztő nélküli verzióban kerül a boltok polcaira. A Chrome 180 mm álló csaptelep a szokásos minőségben garantálja az 5 éves gyártói garanciát és a legalább 8 liter/perc átfolyást 0,3 MPa nyomás mellett a tökéletesre hangolt kerámia kartusnak köszönhetően.

RAVAK zuhanyoszlop
2023-as RAVAK újdonságok

A második RAVAK újdonság egy zuhanyoszlop. A szett érdekessége a polccal rendelkező termék, amely kiváló tárolási felület is egyben. További extraként mindenképp említést érdemel a fürdőszobai piacon nem gyakori megoldásként a kezelőfelület STOP gombja, amely kellően kompenzálja a rendszerben lévő nyomást, és állandó hőmérsékleten tartja a vizet. A zuhany kontrollpanelje tartalmaz még egy állítási opciót, ami a fej- és kézizuhany közötti váltást működteti. A zuhanyoszlop mellett szól még a telepítés után is szabályozható fejzuhany magassága (910-1225 mm tartomány között) egy, a csomagban található fali kiegyenlítő, amely 20 mm-es egyenlőtlenséget képes kompenzálni a felületen. A termék két színben érkezik: fehér és fekete (ezek a polc színei).

Végül a RAVAK mosdó kínálatához is érkeznek újdonságok. Az eddig is közkedvelt Ceramic Slim mosdók kapnak új fazonokat, ezzel is szélesítve a fürdőszoba beépítési lehetőségeit. A négy új mosdónak együttes tulajdonsága, hogy a csaptelepek közvetlenül a kerámia testen helyezkednek el. A vékonyfalú mosdókon igazán megnyerő összhangot mutat így a csaptelep, amely segít abban, hogy a kézről a csepegő víz a mosdóba kerüljön, ne mögé. Ezzel a megoldással a vásárlónak nagyobb mozgástere van a csaptelep kiválasztásakor, sőt eldöntheti, hogy fal mellé helyezi az új mosdók egyikét vagy a mosdópultra. A mosdók egyedisége még, hogy rakodófelülettel rendelkeznek, ezzel jelentősen megkönnyítve a pakolást a felhasználó számára.

RAVAK Ceramic Slim mosdók
2023-as RAVAK újdonságok

A RAVAK újdonságok listája várhatóan tovább bővül a második félévben, de a mostani felsorolás is határozottan mutatja a vásárlók számára, hogy minden fürdőszobai megoldásra kínál praktikát a cseh gyár. A cikkben szereplő 2023-as újdonságokat keresse márciustól országszerte a RAVAK viszonteladó partnereknél.

Kategóriák
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...