2010-es Zumtobel újdonságok

Innovatív és egyedi világítási megoldások

A világítással környezetkímélő és felelősségteljes módon szeretnének élményvilágot teremteni, a munkát megkönnyíteni és a környezetünkkel szembeni felelősségünk teljes tudatában a kommunikáción, a biztonságon javítani.
Ezt az elgondolást követve fejleszti a Zumtobel a Zumtobel csoportot; több mint 50 éve olyan innovatív és egyedi világítási megoldásokat kínál, amelyek az ökonómiai és ökológiai igényeknek megfelelnek és emellett még esztétikai értéket is képviselnek. A 70 országban jelenlévő 50 saját értékesítési szervezet a helyszínen képviseli vevőink felé a vállalat nemzetközi jelenlétét. A vorarlbergi Wurzelnben működő vállalatközpont nagy hangsúlyt fektet a világítástechnika területén ismert specialistákkal és tervező partnerekkel való globális nemzetközi kapcsolatokra.

Új technológia
Céljuk, hogy az emberi tevékenység érdekében a legjobb minőségű megvilágítást biztosítsák az embernek; a Zumtobel ennek érdekében minden műszaki lehetőséget kihasznál. A Waveguide-, a mikropiramid struktúra, valamint a LED technológia mind megtalálhatók a Zumtobel kiváló minőségű termékeiben, rendszereiben és emellett a már teljesen kidolgozott elképzelések is igen gyorsan megjelennek világítási koncepcióikban. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek az energiahatékonyság alkalmazott kutatásaira. A természetes fénytől függő világításvezérlés és a kiemelkedő hatásfokú lámpatestek ugyanazon világító eszközök esetén is több fényt, nagyobb megvilágítást nyújtanak, mint a szokványos megoldások.
Ennek szellemében fejlesztik termékeiket folyamatosan a legmodernebb technológiák felhasználásával. Az új termékek, termék változatok piacra történő bevezetésénél fontos számukra, hogy a világítástechnikai szakma szereplői minél több információt kapjanak az újdonságokról és mindezt lehetőleg gyorsan. Az idei év első felében számos termék megújult, ezek közül itt kiemelnek néhányat. Az összes újdonságot tartalmazó katalógus itt letölthető.

Mildes Licht V
Álmennyezeti lámpatest
Mildes Licht V álmennyezeti lámpatest
Mildes Licht V álmennyezeti lámpatest
Mildes Licht V álmennyezeti lámpatest
Mildes Licht V álmennyezeti lámpatest
A Mildes Licht V, a termékcsalád legújabb típusa, a jól ismert termékjellemzőket nyújtja, miközben egy kvantumugrással növeli a hatékonyságot. A 87%-os világítási hatásfokával meghaladja a jelenlegi, magas szintű teljesítményelvárásokat. A Zumtobel vállalat ennek elérése érdekében innovatív technikát fejlesztett ki, amellyel a Mildes Licht V termékek a legjobb hatásfokot nyújthatják. A lámpatestet a nagyteljesítményű reflektorok, a hűtéstechnika és a káprázásmentes fénykamrák teszik kategóriájának vitathatatlan osztályelsőjévé. A lámpatest elérhető 4000 Kelvin-es (stabil fehér fényű) LED-es, valamint hagyományos fénycsöves változatban egyaránt. A két optika, a kiváló hatásfokú fényerősség (Brightness)- és a mikroszárnyas (Mikrovane) optika, maximális világítási komfortot biztosít bármely alkalmazási területen.

Discus
Fényvető rendszer
Discus fényvető rendszer
Discus fényvető rendszer
Discus fényvető rendszer
Discus fényvető rendszer
A Discus fényvető kialakítása lapos, visszafogott formájával tökéletesen illeszkedik bármely építészeti stílushoz. Az innovatív design koncepció szavatolja a 30 W-os LED modulok tisztán passzív módszerrel történő hűtését és egyidejűleg a kompakt méreteket. A miniatürizált HIT fényforrással ellátott világítótest optikájának kialakítása a már bizonyított Zumtobel reflektortechnológiával teszi teljessé a termékcsaládot. A Discus termék az áramsínes és az álmennyezetbe süllyeszthető változatokkal, a legmodernebb fényforrások alkalmazásával összetett világítási megoldásokat és hatékony eladótér-megvilágítást tesz lehetővé. A fényvető présöntött alumíniumból készül; fekete, ezüst és fehér színekben kapható. Az újratervezett sín-adapter kompakt, visszafogott formavilággal rendelkezik, amely kihangsúlyozza a minimalista stílusú fényvető koncepcióját.

Panos Infinity
LED-es mélysugárzók
Panos Infinity LED-es mélysugárzók
Panos Infinity LED-es mélysugárzók
Panos Infinity LED-es mélysugárzók
Panos Infinity LED-es mélysugárzók
A leegyszerűsített forma és a rendszer által nyújtott 68 lumen/Watt világítási hatásfok jelzi a csúcstechnológiás LED technikát, amely a hatásfok és fényminőség tekintetében időközben megelőzte a hagyományos kompaktfénycsöves lámpatesteket. Christopher Redfern design-ja a Panos álmennyezeti mélysugárzó termékcsaládot sikeresen alakította át a kor igényeinek megfelelően. A csupán 27 Watt teljesítményfelvétellel több mint 1800 Lumen fényáram érheti el, és a Panos Infinity a 2400 Lumen érték eléréséhez is csak 36 W-os teljesítményt vesz fel a hálózatról. Így a LED álmennyezeti mélysugárzó akár 70%-kal hatékonyabban működhet a hagyományos kompaktfénycsöves lámpatestekhez képest. A kiváló színvisszaadás (Ra > 90) és a stabilizált színhőmérséklet teszik az 50 000 üzemórás élettartammal bíró álmennyezeti mélysugárzót kategóriájának legjobb termékévé.

Eleea
Direkt / indirekt lámpatest
Eleea direkt / indirekt lámpatest
Eleea direkt / indirekt lámpatest
Eleea direkt / indirekt lámpatest
Eleea direkt / indirekt lámpatest
A 90%-nál is magasabb hatásfok és az alacsony energiafelvétel teszi az Eleea direkt/indirekt lámpatesteket különösképpen hatékonnyá. Az Eleea önálló lámpatestként, dupla hosszúságú változatban vagy úgynevezett fénysávként is kapható, és a terméket mennyezetre szerelve vagy befüggesztve alkalmazható. A lámpatestekhez választható Raszter vagy LRO optika és igény esetén ún. Hybrid világítótestként is szállítják LED-es indirekt összetevővel. A fénysáv-rendszerhez egyenes és L-alakú sarokösszekötő elemek tartoznak.

A Zumtobel új termékeivel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a ZG Lighting Hungary Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
Kategóriák
Beltéri, mennyezetre és falra szerelt lámpatestek
Beltéri, mennyezetre és falra szerelt lámpatestek
Világítástechnika
Világítástechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...