proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a ZigBee modul magyar nyelvű ismertetője


2011. január 26.

A háztartás valamennyi fogyasztásmérője kiolvasható a ZigBee-vel

ZigBee
Kamstrup csatlakozott a ZigBee szövetséghez és bevezette az első ZigBee modullal rendelkező hőmennyiségmérőt. A ZigBee modul integrálásával a Kamstrup egy újabb nyílt protokollt fogadott el a vezeték nélküli M-bus mellett.
A ZigBee modul környezetbarát csomagolásban kerül szállításra, természetesen utólag is beépíthető a fogyasztásmérőbe.
A skanderborgi székhelyű Kamstrup A/S (DK) energiafogyasztás-mérőkhöz pl. a közkedvelt MULTICAL® 601 hőfogyasztásmérőhöz és a magyar piacon még új MULTICAL® 61 hidegvízmérőhöz most bevezetett ZigBee modulokkal lehetséges a fogyasztásmérők távoli és integrált kiolvasása. A ZigBee modulok adatlapja már magyarul is elérhető. További részletek a ZigBee-ről: www.zigbee.org oldalon is olvasható.

A Comptech Kft. forgalmazásában Kamstrup smart metering rendszerei a következő eszközökkel támogatja az intelligens otthon koncepciót: ZigBee, Z-Wave, TCP/IP technológia.

A ZigBee modul letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Jobbágy út 5.
Postacím: H-1775 Budapest, Pf.: 105
Telefon: +36 1 226 1585
Fax: +36 1 228 0544
E-mail:
Web: www.multical.hu
   
   
   
   
   
   
A Comptech Kft. több mint 25 éve áll a távhőszolgáltatásban és az energetikai épületgépészetben érdekelt vállalkozások rendelkezésére fejlett épületgépészeti kultúrával rendelkező skandináv gyártók termékeivel. Termékeik között, magas műszaki színvonalú ultrahangos hőmennyiségmérők, elzáró szerelvények, illetve szabályozástechnikai, és LON technológián alapuló épületinformatikai eszközök találhatók. A Comptech Kft. az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2005. pályázaton a termelő vállalkozások 100-300 millió Ft közötti árbevétel kategóriában különdíjat nyert.
Márkanevek: Kamstrup
További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  ZigBee  modul  fogyasztásmérő  kiolvasó  Comptech  Kamstrup