Zehnder szellőztető rendszer kalkulátor

Konfigurálja hővisszanyerő szellőztető rendszerét és kalkuláljon árakat

Zehnder szellőztető rendszer kalkulátor
Zehnder szellőztető rendszer kalkulátor

A Zehnder új hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátorával konfigurálhatja az otthonához és igényeihez tökéletesen passzoló szellőztető rendszert és árakat is kalkulálhat.

A kalkulátort a 70-240 m² közötti lakások, családi házak központi hővisszanyerős rendszereinek bekerülési árának becsléséhez tervezték, azért, hogy bárki gyorsan és egyszerűen tudja a költségeket kalkulálni.

A kalkulátor használata során meg kell adnia az ingatlan alapadatait, majd a folyamat során kiválaszthatja a gépet, valamint mindenféle kiegészítőt és szolgáltatást, amire szüksége lehet. A folyamat végén megkapja az otthona számára konfigurált hővisszanyerős szellőztető rendszer becsült árát, és pontos árajánlatot is kérhet a Zehnder forgalmazóktól.

A hírben szereplő termékek
Zehnder ComfoAir 70 hővisszanyerő Zehnder ComfoAir E350 hővisszanyerő Zehnder ComfoAir Q350 hővisszanyerő Zehnder ComfoAir Standard 300 hővisszanyerő
 
Zehnder hővisszanyerő gépek
8 termék

A lélegzés, a főzés, a zuhanyozás, a wc használata mind olyan beltéri tevékenységek, amelyek párásabbá és szennyezettebbé teszik a levegőt. Folyamatos szellőztetésre van szükség a levegő felfrissítéséhez, egészségesen és kellemesen tartásához. A Zehnder központi és decentralizált hővisszanyerő gépei ebben segítenek.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...