A Zambelli COLORFERR Kft. termékeivel bővült a katalógus

Csapadékvíz-elvezetési termékek, polcrendszerek és fém tetőrendszerek gyártója

A Zambelli neve több, mint 50 éve egyet jelent a legmagasabb színvonalú fémfeldolgozással. Csapadékvíz-elvezetési termékeket, polcrendszereket és fém tetőrendszereket gyártanak, melyeket az egész világon értékesítenek. Német üzemeik vezető szerepet töltenek be a Zambelli csoporton belül a termék- és gyártási megoldások kifejlesztésében, illetve az egyedi gyártásban.

Termékeiket a lehető leghosszabb élettartamra készítik és ezáltal értékes természeti forrásokat óvnak meg. Minden hulladékká vált nyersanyagot visszaforgatnak az újrafeldolgozási folyamatba. Már most minden horganyzási munkát ellenőrzött nagyhorganyzókban végeztetnek, melyek rendkívül hatékonyan és ezáltal környezetbarát módon működnek.

A Zambelli Mester külső peremes csapadékvíz-elvezetési rendszer magas időtállósággal és korrózió elleni tartóssággal bír. A teljes termékskála ugyanabból az alapanyagból készül, legyen az horgany, vörösréz, horganyzott acél vagy a karcolásálló színes "robust" felület.

Magyarországi üzemükben gyártják a COLORFERR belső peremes csapadékvíz-elvezetési rendszert. Ezt a termékcsoportot főként Magyarországon, és időközben a határokon átnyúlva Közép-Európába is forgalmazzák. A COLORFERR rendszer készülhet horganyzott acélból, alumíniumból vagy színes alumíniumból.A Zambelli csapadékvíz-elvezetési rendszerek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Zambelli COLORFERR Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Zambelli csapadékvíz elvezetés
2 termék

Zambelli Mester külső peremes és COLORFERR belső peremes csapadékvíz-elvezetési rendszerek.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...