proidea.hu online termékinformációs katalógus

Wienerberger Shop - Porotherm téglát online, akciós áron


2015. július 15.

Elősegíti az építkezéshez szükséges termékek egyidejű összeállítását, megkönnyíti a termékcsomag megvásárlását a kereskedő partnereknél

Az energiahatékonyság a téglánál kezdődik! Energiatakarékos otthona építéséhez válassza ki az Önnek legmegfelelőbb téglát online, otthonából, kényelmesen a Wienerberger Shop segítségével. A Porotherm téglák közötti eligazodást szakértői tanácsokkal segítik.

Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla nem csak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból kulcsfontosságú. Télen házunk falán a fűtési energia kb. 25-30%-a veszik el, illetve a fal hőszigetelő képességének minimum 50%-át a tégla adja. Ezért szükséges, hogy házunk építésénél odafigyeljünk, milyen téglát választunk, hiszen minőségi hőszigetelő téglával csökkenthetjük otthonunk energiafogyasztását és pénzt takaríthatunk meg.
Az új fejlesztésű okostéglák hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeké.
Egy családi ház esetében a téglára fordított összeg csupán ~3-5%-a a teljes építési költségnek és okostégla alkalmazásával akár 45-50 000 Ft azonnali megtakarítás érhető el.

A Wienerberger Shop-on közvetlen gyártói információkhoz juthat a termékek tulajdonságairól és az építkezéséhez szükséges termékek listáját egyidejűleg össze is állíthatja. Az igényeinek megfelelően összeállított termékcsomagot pedig könnyen megvásárolhatja a weboldalon feltüntetett kereskedő partnereknél. Segítenek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket, válasszon az ajánlott fogyasztói árak és a műszaki termékinformációk ismeretében!
Állítsa össze az Ön számára optimális termékek listáját, helyezze őket a kosarába, és máris megkapja az előajánlatot!

Állítsa össze terméklistáját három egyszerű lépésben:
 1. Termékek kiválasztása
  • Termékek kosárba helyezése
  • Kereskedő kiválasztása
  • Termék igény rögzítése
 2. Megrendelés a kereskedőnél
  • Fizetési mód egyeztetése
  • Szállítási ütemezés megadása
  • Termékek megrendelése
 3. Szállítás / átvétel
  • Áru fogadása
  • Áru ellenőrzése
  • Áru átvétele
*Az energetikai besorolás a Wienerberger téglákra bevezetett jelölés, amely a vásárló eligazodását segíti a téglák különböző hőszigetelő képessége között. A Porotherm okostéglák hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint a hagyományos nútféderes tégláiké.

 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
Híves Zsolt
műszaki szaktanácsadó +36 30 928 7432
Nagy Tamás
műszaki szaktanácsadó - Bp., Pest és Nógrád megye +36 30 982 0798
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  Wienerberger  Shop  weboldal  honlap  online  okostégla  porotherm  tégla  téglák  fal  falazat  hőszigetelő  képesség