Wienerberger Shop - Porotherm téglát online, akciós áron

Elősegíti az építkezéshez szükséges termékek egyidejű összeállítását, megkönnyíti a termékcsomag megvásárlását a kereskedő partnereknél

Az energiahatékonyság a téglánál kezdődik! Energiatakarékos otthona építéséhez válassza ki az Önnek legmegfelelőbb téglát online, otthonából, kényelmesen a Wienerberger Shop segítségével. A Porotherm téglák közötti eligazodást szakértői tanácsokkal segítik.

Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla nem csak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból kulcsfontosságú. Télen házunk falán a fűtési energia kb. 25-30%-a veszik el, illetve a fal hőszigetelő képességének minimum 50%-át a tégla adja. Ezért szükséges, hogy házunk építésénél odafigyeljünk, milyen téglát választunk, hiszen minőségi hőszigetelő téglával csökkenthetjük otthonunk energiafogyasztását és pénzt takaríthatunk meg.
Az új fejlesztésű okostéglák hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeké.
Egy családi ház esetében a téglára fordított összeg csupán ~3-5%-a a teljes építési költségnek és okostégla alkalmazásával akár 45-50 000 Ft azonnali megtakarítás érhető el.

A Wienerberger Shop-on közvetlen gyártói információkhoz juthat a termékek tulajdonságairól és az építkezéséhez szükséges termékek listáját egyidejűleg össze is állíthatja. Az igényeinek megfelelően összeállított termékcsomagot pedig könnyen megvásárolhatja a weboldalon feltüntetett kereskedő partnereknél. Segítenek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket, válasszon az ajánlott fogyasztói árak és a műszaki termékinformációk ismeretében!
Állítsa össze az Ön számára optimális termékek listáját, helyezze őket a kosarába, és máris megkapja az előajánlatot!

Állítsa össze terméklistáját három egyszerű lépésben:
 1. Termékek kiválasztása
  • Termékek kosárba helyezése
  • Kereskedő kiválasztása
  • Termék igény rögzítése
 2. Megrendelés a kereskedőnél
  • Fizetési mód egyeztetése
  • Szállítási ütemezés megadása
  • Termékek megrendelése
 3. Szállítás / átvétel
  • Áru fogadása
  • Áru ellenőrzése
  • Áru átvétele
*Az energetikai besorolás a Wienerberger téglákra bevezetett jelölés, amely a vásárló eligazodását segíti a téglák különböző hőszigetelő képessége között. A Porotherm okostéglák hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint a hagyományos nútféderes tégláiké.

Kategóriák

Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...