proidea.hu online termékinformációs katalógus

VTS EH CAD - Tervezési segédlet csarnokok fűtéséhez


2015. augusztus 03.

Új kalkulátor a csarnokok termoventilátoros fűtésének tervezéséhez és felméréséhez

A tervezők és gépészek támogatására született meg a VTS új kalkulátora, az EH CAD, mely csarnokok termoventilátoros fűtésében nyújt gyors és hatékony segítséget tervezéshez, felméréshez.

A program segítségével precízen és gyorsan válik paraméterezhetővé egy épület fűtésigénye, valamint azonnali javaslatot is ad VTS EuroHeat gépekre.

Több fontos szempont, ami befolyásolhatja egy épület atmoszférikus jellegét, számításba kerül az EH CAD kalkulátorában.

Budapesten, Pécsett, esetleg más ország városában szeretne a lokális viszonyokhoz méretezni? Csak válassza ki az országot és a várost, a kalkulátor az ezek szerinti külső hőmérsékleti adatokkal számol majd! Jól szigetelt és új nyílászárókkal rendelkező, esetleg nagy hőveszteségű épületet mér fel, sok üvegfelülettel? Ezeket is mind megadhatja az EH CAD-ban! Természetesen a fűtőközeg összetétele, tulajdonsága is egyénre szabható.

A kiszámolt értékek készülékre lebontott teljesítményadatot adnak vissza, így a fűtött terület felhasználási jellege is könnyedén megválasztható. A végeredményről pedig egy dedikált gomb végül hasznos, menthető PDF-et generál munkánkból. http://ehcad.vtsgroup.com
Ha a VTS EH CAD kalkulátorral kapcsolatban további információt szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Kobolák Dénes
ügyvezető igazgató  
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
További hírek a Termoventilátorok termékkategóriában
További hírek a Légtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  VTS  EH  CAD  tervezési  segédlet  kalkulátor  méretező  csarnokfűtés  csarnok  termoventilátor