VTS EH CAD - Tervezési segédlet csarnokok fűtéséhez

Új kalkulátor a csarnokok termoventilátoros fűtésének tervezéséhez és felméréséhez

A tervezők és gépészek támogatására született meg a VTS új kalkulátora, az EH CAD, mely csarnokok termoventilátoros fűtésében nyújt gyors és hatékony segítséget tervezéshez, felméréshez.

A program segítségével precízen és gyorsan válik paraméterezhetővé egy épület fűtésigénye, valamint azonnali javaslatot is ad VTS EuroHeat gépekre.

Több fontos szempont, ami befolyásolhatja egy épület atmoszférikus jellegét, számításba kerül az EH CAD kalkulátorában.

Budapesten, Pécsett, esetleg más ország városában szeretne a lokális viszonyokhoz méretezni? Csak válassza ki az országot és a várost, a kalkulátor az ezek szerinti külső hőmérsékleti adatokkal számol majd! Jól szigetelt és új nyílászárókkal rendelkező, esetleg nagy hőveszteségű épületet mér fel, sok üvegfelülettel? Ezeket is mind megadhatja az EH CAD-ban! Természetesen a fűtőközeg összetétele, tulajdonsága is egyénre szabható.

A kiszámolt értékek készülékre lebontott teljesítményadatot adnak vissza, így a fűtött terület felhasználási jellege is könnyedén megválasztható. A végeredményről pedig egy dedikált gomb végül hasznos, menthető PDF-et generál munkánkból. http://ehcad.vtsgroup.com
Galéria
Ha a VTS EH CAD kalkulátorral kapcsolatban további információt szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Termoventilátorok
Termoventilátorok
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...