proidea.hu online termékinformációs katalógus

VM ZINC alkalmazástechnikai alapismeretek CD


2010. február 05.

Alkalmazási szabályok építészmérnököknek és szakkivitelezőknek

VM ZINC alkalmazástechnikai alapismeretek CD
A CD-t a múlt évben készítették el, mely nagy segítségére lehet az építészmérnököknek és szakkivitelezőknek. Tartalmazza azokat a legfontosabb alkalmazási szabályokat, csomópontokat, amelyek alapján a VM ZINC tetőfedéseket, csapadékvíz elvezetéseket és szegélyeket műszakilag szakszerűen lehet kialakítani. A CD anyaga nyomtatott, füzet formában is kiadásra került. Személyes találkozó alkalmával, vagy postai úton, kérésre el tudják juttatni, más kiadványaikkal, anyagmintáikkal együtt.


Ha VM ZINC alkalmazástechnikai alapismeretek CD-vel kapcsolatban információt szeretne kérni az Umicore Building Products Hungary Kft./VM ZINC munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2092 Budakeszi, Kagyló u. 4-6.
Postacím: H-2092 Budakeszi, Pf. 101.
Telefon: +36 23 452 452
E-mail:
Web: www.vmzinc.hu
Károlyi Zsuzsanna
műszaki tanácsadás +36 30 210 4103
Stefánovics Attila
értékesítési vezető +36 30 181 1524
   
A VM Building Solutions Hungary Kft. - régi nevén UMICORE BPH Kft. – a Fedrus International csoport 100%-os tulajdonú leányvállalata. A magyar piacon 1995 óta jelen levő cég a Franciaországban gyártott réz-titán ötvözetű horganytermékek magyarországi forgalmazásával foglalkozik. A cég tevékenysége az anyacég által gyártott termékek értékesítésén és marketingjén túlmenően kiterjed a lágy fémlemezfedésekkel és a bádogosmunkával kapcsolatos valamennyi területre: fémlemezfedések, homlokzatburkolatok, ereszcsatorna rendszerek, szerszámok, bádogosgépek, ornamentikák, szegélyek, vápák és egyedi termékek gyártása.
Márkanevek: VMZINC
Kulcsszavak:  VM  ZINC  Umicore  alkalmazástechnika  cd  tetőfedés