proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent az Uponor tervezési segédlet új fejezete: Különleges alkalmazások


2014. augusztus 14.

Ipari padlófűtés, épületszerkezet temperálás, jégpálya hűtés, labdarúgó pálya fűtés, egyéb jégmentesítés, sportlétesítmények felületfűtése

Hosszú előkészítési munkákat követően immár elérhető az Uponor tervezési segédlet új fejezete, a “Különleges alkalmazások”.

A fejezet iránymutatást ad ipari padlófűtések, épületszerkezet temperálások, jégpálya hűtések, labdarúgó pálya fűtések, egyéb jégmentesítések, valamint sportlétesítmények felületfűtéseinek tervezéséhez. A segédlet hosszú idő óta összegyűlt tervezési tapasztalatokat is tartalmaz, remélik segítséget nyújt majd Önnek is a munkája során.

Az Uponor ebben az évben megújítja minden tervezési segédletét, javasolják, hogy kísérje figyelemmel hírleveleiket, hogy mihamarabb használni tudja a legfrissebb változatokat.

A következő fejezet az Ecoflex előszigetelt távvezetéki rendszer lesz, hamarosan jelentkeznek vele.

A katalógust letöltheti a képre vagy a hír alatti termékképre kattintva.

Ha az Uponor különleges alkalmazásokról bővebb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 
 

Termék
Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  tervezési  segédlet  Különleges  alkalmazások  ipari  padlófűtés  épületszerkezet  temperálás  jégpálya  hűtés  labdarúgó  pálya  fűtés  jégmentesítés  sportlétesítmény  felületfűtés