proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új VOGEL&NOOT hőteljesítmény kalkulátor


2019. április 29.

A kalkulátor kiválasztja a megfelelő hőleadású VOGEL&NOOT radiátorokat

A www.vogelundnoot.com/hu honlapon már megtalálható az új hőteljesítmény kalkulátor, mellyel könnyedén átszámíthatja a VOGEL&NOOT radiátorok hőleadását más hőmérsékletviszonyokra.

Egyszerűen válassza ki a radiátor típusát, a hőfoklépcsőt és adja meg a hőszükségletet. A kalkulátor kiválasztja a megfelelő hőleadású VOGEL&NOOT radiátorokat.
Új VOGEL&NOOT hőteljesítmény kalkulátor

A VOGEL&NOOT radiátorok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Rettig Hungary Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9200 Mosonmagyaróvár, Úttörő u. 43.
Telefon: +36 96 886 105
Fax: +36 96 889 655
E-mail:
Web: www.vogelundnoot.hu
Horváth Adrienn
asszisztens +36 96 886 155
   
   
   
A Rettig Hungary Kft. – a Rettig Csoport tagjaként – az Európa szerte kedvelt és elismert, minőségi VOGEL&NOOT márkájú radiátorokat gyártja Magyarországon.
Széles termékkínálatukban megtalálhatók lapradiátorok, design fűtőtestek és fürdőszobai csőradiátorok is. Büszkék a forradalmi VONOVA és VONOPLAN T6 középcsatlakozású lapradiátoraikra. Ezzel egy mérföldkövet helyezett el cégük a fűtéstechnika terén.
A VOGEL&NOOT már 1929-ben megkezdte a hőleadók gyártását. A sok éves tapasztalatnak, az innovatív gyártási technológiáknak, a legmagasabb minőségi igényességnek és a legújabb trendekhez illeszkedő fejlesztéseiknek köszönhetően Európa egyik meghatározó márkáját képviselik.
Márkanevek: VOGEL&NOOT
További hírek a Radiátorok és falszegélyfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  VOGEL&NOOT  hőteljesítmény  átszámoló  kalkulátor  hőleadás  lapradiátor  fürdőszobai  radiátor  csőradiátor  design  radiátor  fűtőtest