proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent az Uponor fal és mennyezet fűtés / hűtés tervezési segédlet


2015. július 17.

Energiahatékony fal és mennyezet fűtési / hűtési rendszer


Az Uponor felületfűtési és -hűtési megoldásai kiváló hőmérsékleti viszonyokat biztosítanak a lakó- és munkakörnyezetekben optimális költség mellett. Energiatakarékos megoldásaik ideálisak a megújuló energiaforrások felhasználásához, illetve az energiafogyasztás és CO2-kibocsátás csökkentésének elősegítéséhez. Megoldásaik a legjobb alapot biztosítják az ideális beltéri klíma szempontjából.

Az Uponor vízellátású padlófűtési, falfűtési, mennyezetfűtési és -hűtési rendszereket kínál. A felületfűtési rendszerekben használt alacsony üzemi hőmérsékletnek köszönhetően a felületfűtés a hő elosztásának legenergiahatékonyabb módja az épületeken belül. Az alacsony üzemi hőmérsékletek lehetővé teszik a hőforrások optimális hatékonyságát, amelyek ideális esetben olyan megújuló források, mint a földhő- vagy léghőszivattyú. Ez a lehető legalacsonyabb elsődlegesenergia-felhasználáshoz és CO2-kibocsátáshoz vezet. A felületfűtés ugyanakkor biztosítja a lakók nagyfokú kényelmét, és hűtéshez is használható további költségek nélkül. A teljes berendezés láthatatlan, ez bármilyen építészeti stílus esetén szabadságot ad.

Nincs olyan ok, amely miatt más megoldást kellene választania a beltéri környezetek fűtéséhez vagy hűtéséhez. A hagyományos fűtési rendszerekhez mérten valamivel nagyobb kezdeti beruházás az alacsonyabb energiafogyasztás miatt az épület élettartama alatt sokszorosan megtérül.

Hosszú előkészítő munkát követően megjelent az Uponor fal és mennyezet fűtés / hűtés tervezési segédlet, melyet a fenti képre, vagy a hír alatti termékképre kattintva tölthet le.

Amennyiben az Uponor felületfűtési és -hűtési megoldásairól árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Fal és födém fűtési-hűtési rendszerek termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  energiahatékony  padlófűtés  padlóhűtés  rendszer  falfűtés  falhűtés  mennyezet  fűtés  mennyezet  hűtés  tervezési  segédlet  katalógus