Megjelent az Uponor fal és mennyezet fűtés / hűtés tervezési segédlet

Energiahatékony fal és mennyezet fűtési / hűtési rendszer


Az Uponor felületfűtési és -hűtési megoldásai kiváló hőmérsékleti viszonyokat biztosítanak a lakó- és munkakörnyezetekben optimális költség mellett. Energiatakarékos megoldásaik ideálisak a megújuló energiaforrások felhasználásához, illetve az energiafogyasztás és CO2-kibocsátás csökkentésének elősegítéséhez. Megoldásaik a legjobb alapot biztosítják az ideális beltéri klíma szempontjából.

Az Uponor vízellátású padlófűtési, falfűtési, mennyezetfűtési és -hűtési rendszereket kínál. A felületfűtési rendszerekben használt alacsony üzemi hőmérsékletnek köszönhetően a felületfűtés a hő elosztásának legenergiahatékonyabb módja az épületeken belül. Az alacsony üzemi hőmérsékletek lehetővé teszik a hőforrások optimális hatékonyságát, amelyek ideális esetben olyan megújuló források, mint a földhő- vagy léghőszivattyú. Ez a lehető legalacsonyabb elsődlegesenergia-felhasználáshoz és CO2-kibocsátáshoz vezet. A felületfűtés ugyanakkor biztosítja a lakók nagyfokú kényelmét, és hűtéshez is használható további költségek nélkül. A teljes berendezés láthatatlan, ez bármilyen építészeti stílus esetén szabadságot ad.

Nincs olyan ok, amely miatt más megoldást kellene választania a beltéri környezetek fűtéséhez vagy hűtéséhez. A hagyományos fűtési rendszerekhez mérten valamivel nagyobb kezdeti beruházás az alacsonyabb energiafogyasztás miatt az épület élettartama alatt sokszorosan megtérül.

Hosszú előkészítő munkát követően megjelent az Uponor fal és mennyezet fűtés / hűtés tervezési segédlet, melyet a fenti képre, vagy a hír alatti termékképre kattintva tölthet le.

Amennyiben az Uponor felületfűtési és -hűtési megoldásairól árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Fal és födém fűtési-hűtési rendszerek
Fal és födém fűtési-hűtési rendszerek
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...