proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Tondach ArchiCAD tervezői alkalmazás


2013. november 21.

A tetőről részletes látványterv készíthető, amelyhez kiválasztható a kívánt tetőcserép és kiegészítői

Az ArchiCAD 15., 16., 17. alatt használható új Tondach tervezői alkalmazás a Tondach Magyarország teljes termék- és színválasztékát tartalmazza.
A tető megtervezését követően az alkalmazás segítségével többek között részletes látványterv készíthető, amelyen a kiválasztott Tondach tetőcserép felülete mind a forma, mind a szín tekintetében valósághű. Az alkalmazás segítségével továbbá a lerakott cserép, gerinc és egyéb kiegészítő elemekről mennyiségi kimutatást is készíthetünk. A cserepek mennyiségét a cseréptípus, a fedési mód és a hajlásszög függvényében határozza meg a program.

Az alkalmazás mind WINDOWS, mind MAC operációs rendszerre elkészült, és a Tondach Magyarország Zrt. weboldaláról felhasználói útmutatóval együtt az alábbi linken letölthető: http://www.tondach.hu/Szolgaltatasok/Technologia/CAD-alkalmazasok
Ha a Tondach tervezői alkalmazással kapcsolatban további információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tondach  tetőcserép  cserép  ArchiCAD  alkalmazás  tervezői  tető