proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új résfolyóka katalógus a Pureco Kft.-től


2016. február 01.

Komplex megoldási javaslatok egy kézből a vízügyi kihívásokra

A Pureco Kft. tervező partnerei szerint munkájuk során nagyon sokszor versenyt kell futniuk a szoros határidőkkel. Fontos számukra, hogy a felmerült vízügyi kihívásokra egy kézből, rövid időn belül, komplex megoldási javaslatot kaphassanak, hogy se a tervezési, se pedig az építési, kivitelezési időszakban ne szenvedjen csúszást az adott beruházás.

Ezért a Pureco Kft. munkatársai egy részletes kiadványba összegyűjtöttek mindent, amit vízelvezető rendszereikről tudni lehet és érdemes.

Összefoglaló katalógusukban vasbetonból készült résfolyókáik teljes profil választéka megtalálható. A burkolt felületekre - útpadka, buszöböl, logisztikai terminálok, repülőterek, autópályák, parkolók, stb. - hulló csapadékvíz tökéletes elvezetésére megoldást jelentő folyókáik részletes műszaki rajzai, technikai információi, beépítési útmutatói egyaránt részei legfrissebb katalógusuknak.


A Pureco Kft. új résfolyóka katalógusát fejezetenként a hír alatti termékképre kattintva letöltheti, amennyiben árajánlatot, vagy további információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
  Új résfolyóka katalógus a Pureco Kft.-től
 

Termék
Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
További hírek a Felszíni vízelvezetők termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  pureco  vízelvezetés  folyóka  résfolyóka  vízügyi  betonfolyóka  folyókák