Rozsdamentes acél vízelvezető rendszereket tartalmazó új ACO katalógus

Részletes információk a rozsdamentes padlóösszefolyókról, folyókákról és csövekről

Megjelent az új rozsdamentes acél vízelvezető rendszereket tartalmazó ACO katalógus. A termékek az élelmiszeripari, gyógyszeripari higiéniai igényeknek megfelelve, az EHEDG higiéniai előírásai alapján készülnek, így biztosítva azt, hogy a folyókarendszerben a lehető legkevesebb baktérium telepedhessen meg.
 
A katalógus bevezető oldalain általános információkról, a higiénikus kialakítás követelményeiről és alapelveiről, a rozsdamentes acélról és felületkezelésről, szabványokról és tanúsítványokról lehet olvasni, valamint itt kaptak helyet a rendszer és az előnyök áttekintése, illetve a kiválasztási segédlet is.

A kiadvány terméktípusokat bemutató 3 nagy fejezete a rozsdamentes padlóösszefolyókról, folyókákról és csövekről szól.

Az ACO Padlóösszefolyók fejezet alatt az ACO HygieneFirst padlóösszefolyók 142, 157 és 218 változatai, az ACO EG150 padlóösszefolyó, valamint rácsok és tartozékok találhatók, majd ezt követik a termékek vízelvezető kapacitásainak és méreteinek adatai.

Az ACO folyóka fejezet a rácsos folyókák, a résfolyókák, a Modular rácsos folyókák és a design folyókák oldalaira tagozódik. A rácsos folyókák rendszeráttekintését követik az ACO higiénikus rácsos folyókák alap- és félegyedi termékei, az ACO vynil peremes rácsos folyókák alap és félegyedi termékei, öntvény rácsok, létra rácsok, hálós rácsok, tartozékok, valamint egyedi gyártású rácsos folyókák információi. A következő oldalakon az ACO résfolyókák rendszeráttekintése, majd félegyedi és egyedi résfolyókák információi találhatók. A fejezet harmadik része az ACO modular folyókarendszert mutatja be, először az ACO Modular 125 rácsos folyókarendszerrel és az ACO Modular 200 rácsos folyókarendszerrel, azok alaptermékeivel, rácstípusaival és tartozékaikkal együtt. Ezt követi az ACO Modular 20 résfolyókarendszer és az ACO design folyókák bemutatása. A felsorolt termékek vízelvezető kapacitásainak és méreteinek adataival zárul a fejezet.

Az ACO pipe fejezet rendszeráttekintéssel kezdődik, majd egyenes csövek, könyökidomok, ágidomok, valamint különböző tartozékok részletes bemutatása következik. A fejezet végén a termékek vízelvezető kapacitásainak értékei és üzemi nyomás adatai olvashatók.

A katalógus záró fejezetei a szállítással és kezeléssel összefüggő információkat, tűzgátló megoldásokat, tisztítási előírásokat és folyamatokat, tisztítószereket, majd rajzos beépítési példákat, javaslatokat mutatnak be. A 236 oldalas kiadvány végéről nem hiányzik az alapanyagok vegyszerállóságát ismertető táblázat, valamint a tömítőanyagokról szóló információk sem.


Az ACO Ipari vízelvezetés című katalógusát letöltheti, ha a fenti képre, vagy ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
ACO AG 142 rozsdamentes ipari padlóösszefolyó ACO HygieneFirst rozsdamentes ipari rácsos folyóka ACO AG 157 rozsdamentes ipari padlóösszefolyó ACO vinyl peremes rozsdamentes rácsos folyóka
 
ACO rozsdamentes beltéri vízelvezetők
10 termék

ACO összefolyók ipari szennyvíz elvezetésére alkalmasak, beépített bűzzárral, DIN 19599 / DIN EN 1253 szabvány szerint.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Acélcsövek, acélidomok
Acélcsövek, acélidomok
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...