Új termékkatalógus a metaloBox-tól

Új katalógus a metaloBox-tól

A 2022-es kiadványban számos új termék található

A metaloBox-nál fontosnak tartják, hogy az új 2022-es katalógusukat online formában is elérhetővé tegyék partnereik számára. Lapozza át a katalógust és vegye fel velük a kapcsolatot, hogy személyre szabott árajánlatot készítsenek az Ön számára.

Az idei katalógusban számos új termékkel bővítették kínálatukat, melyek közül biztosan megtalálja a megfelelőt cége számára. Válogasson öltözőszekrényeik, műhelybútoraik és irodabútoraik közül.

Öltöző
Különböző kialakítású öltöző bútoraik közt mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Színes ajtókkal, öltözőpaddal, ferdetetővel, cipőtartó gardróbbal maximális kényelem biztosítható kollégái számára. A praktikus apróbb kiegészítők segítségével még nagyobb rend teremthető az öltözőhelyiségben.

Műhely
Műhelybútoraik sokféleségének köszönhetően változatos, színes képet alakíthat ki úgy, hogy a berendezések minősége és kivitele is megállja a helyét a napi munkában. A hatékony és minőségi munkához megfelelő körülmények szükségesek. Így az sem mindegy, hogy a műhelyben, a gyártócsarnokban milyen üzemi szekrények, munkapadok segítik a munkát. Ha strapabíró, sokoldalú és funkcionális berendezést keres megfizethető áron, akkor jó helyen jár. A metaloBox műhelyberendezések sok száz üzemben bizonyítanak nap mint nap.

Iroda
Változatos irodai környezetet hozhat létre a metaloBox által kínált termékek kombinálásával. Irodai asztalok, irodaszékek, szekrények különböző funkciókkal. Válogasson kedvére és alakítson ki egy professzionális irodát. Fém irodai szekrényeik nemcsak biztonságosabbak, hanem megjelenésükben modernebbek hagyományos társaiknál. Termékkínálatukban minden típusú irodai kellék tárolására megoldást nyújtanak Önnek.

2022-es termékkatalógus tartalomjegyzéke
Öltözőszekrények 8 - 39
Öltözőpadok 40 - 43
Értékmegőrző szekrények 46 - 59
Mosodai szekrények 62 - 64
Étkező-berendezések 65 - 71
Munkapadok 76 - 81
Polcrendszerek 82 - 87
Raktári kézikocsik 97 - 104
Üzemi fémszekrények 112 - 118
Dobozos szekrények 120 - 125
Szelektív hulladékgyűjtők 136 - 140
Minden ami iroda 148 - 169
A hírben szereplő termékek
metaloBox Project 4 hosszúajtós öltözőszekrények metaloBox Project 3FF válaszfalas öltözőszekrények metaloBox Z-ajtós öltözőszekrények metaloBox Project 4/8 rövidajtós öltözőszekrények
 
metaloBox öltözőszekrények
7 termék

Különböző méretű és elosztású öltözőszekrények, minden munkahely számára

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
metaloBox OP 2000 hagyományos öltözőpad metaloBox OP E/H 2000 egyoldalas háttámlás öltözőpad metaloBox OP K/H 2000 kétoldalas háttámlás öltözőpad metaloBox OP 2000 Plastic műanyag léces öltözőpad
 
metaloBox öltözőpadok
6 termék

A metaloBox öltözőpadjai masszívak, esztétikusak és időtállók.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Öltözőberendezések
Öltözőberendezések
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...