Új bemutatóvideók a Findertől

Új bemutató videók a Findertől

A Bliss WiFi szobatermosztát és a Bluetooth-os kombinált kapcsoló mobil alkalmazásai

A Finder számos innovatív technológiát tartalmazó készüléket gyárt és forgalmaz, amelyeknél a programozás és az adatok leolvasása okostelefonnal is történhet. A Finder ezeknek a műveleteknek az elvégzéséhez az egyes készülékekre, illetve készülékcsoportokra szabott alkalmazásokat fejlesztett ki, amelyek ingyenesen letölthetőek mind iOS, mind Android rendszerű telefonokra.

A Finder-Hungary Kft. célja, hogy partnerei, készülékeinek alkalmazói számára megkönnyítse a Finder applikációk használatát, ezért megkezdték a bemutató-, illetve oktatóvideók készítését az egyes készülékek programozásáról.

Gyors és egyszerű kezelhetőség

Bemutatóvideók a Finder applikációinak rendszeréről

Az okos eszközök elárasztották a piacot az utóbbi években, a Finder pedig az elsők közt látta el meghatározott termékeit NFC chipekkel, hogy a kézi beállítás mellett lehetőség legyen gyorsan, egyszerűen okostelefonról is konfigurálni a kapcsolókészülékeket. Első körben a 12-es sorozatú kapcsolóórák, azt követően a 84.02-es SMARTimer időrelék lettek felszerelve, a későbbiekben pedig Bluetooth-szal kommunikáló kombinált kapcsoló (18-as sorozat) és a YESLY rendszer került forgalomba. A sort a Wi-Fi-vel rendelkező Bliss heti programozású szobatermosztát zárja. Ezen készülék külön alkalmazással rendelkezik, ahogy a YESLY rendszer is.

Az említett termékcsaládokhoz 4 különböző, a 2 operációs rendszert (Android, iOS) tekintve pedig összesen 8 applikáció érhető el. Ezen alkalmazások rendeltetéséről és alkalmazhatóságukról kívánnak átfogó képet adni egy áttekintő videó formájában.

Átfogó bemutatóvideók magyar nyelven

Bliss WiFi szobatermosztát és Bluetooth-os kombinált kapcsoló

Az applikációkat bemutató videó folytatásai is megérkeztek: 2 magyar nyelvű videó, amely nemcsak a beüzemelést magyarázza el lépésről-lépésre, de az applikációk nyújtotta extra lehetőségeket is részletesen taglalja.

Az 1C.91.9.003.0W07 típusú Bliss WiFi heti programozású szobatermosztát beüzemelést segítő videójából többek közt megtudhatjuk, hogy mi található a csomagolásban, hogyan helyezzük el a működtetéshez szükséges elemeket, hogyan és mit programozhatunk be a kijelzőn, mindezt lépésenként. Az applikáció nyújtotta kényelmi funkciók is mind bemutatásra kerültek.

A 18.51-B300-as Bluetooth-os kombinált kapcsoló konfigurálása alig néhány lépést vesz igénybe. A videóban kitérnek arra is, mi az alapvető működési logikája egy ilyen készüléknek, milyen paramétereket lehet beállítani okostelefonról, illetve hogyan kell PIN-kódos zárást elvégezni az érzékelőn.

Ezek és további videók megtalálhatók a Finder YouTube csatornáján, illetve honlapján.

A hírben szereplő termékek
Finder Bliss szobatermosztátok és programozható szobatermosztátok
 
Finder Bliss szobatermosztátok és programozható szobatermosztátok

A Finder szobatermosztátjai és programozható szobatermosztátjai a tökéletes megoldást jelentik a hőmérséklet és az energiafogyasztás folyamatos ellenőrzésére. A programozható szobatermosztát típus lehetővé teszi a hőmérséklet személyes igényeknek megfelelő beállítását a nappal vagy éjszaka minden órájára, akár távolról is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
18-as sorozat - Kombinált kapcsolók 10 A
 
18-as sorozat kombinált kapcsolók 10 A

A Finder 18-as sorozatú kombinált kapcsolói beltéri és kültéri, illetve falra és mennyezetre szerelhető kivitelben is rendelhetők. DALI és KNX technológiával rendelkező típusok is rendelhetők.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Új oktatóvideók a Finder NFC-s készülékeinek konfigurálásáról
Új oktatóvideók a Finder NFC-s készülékeinek konfigurálásáról
A 12-es sorozatú kapcsolóórák és a SmarTimer időrelé bemutatása
Új oktatóvideók a Finder NFC-s készülékeinek konfigurálásáról
Kategóriák
Alkonykapcsolók, fényérzékelők, dimmerek, redőnykapcsolók
Alkonykapcsolók, fényérzékelők, dimmerek, redőnykapcsolók
Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...