proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új bemutató videó a RAVAK Brilliant zuhanykabinokról


2019. március 07.

RAVAK Brilliant zuhanykabin - kifinomult és elegáns

A RAVAK a Brilliant zuhanykabinok kialakításánál kifinomult és minőségi termékei odaadó fejlesztési munkájának hosszú évtizedes tapasztalatait kamatoztatta. A legapróbb részletek kézi kidolgozása, az alapanyagok csalhatatlan minősége és a vásárlók iránt érzett felelősségtudatuk együttesen teszik a Brilliant zuhanykabin és -ajtók termékcsaládot egy igazi mesterművé.

A masszív fém elemek lapos, szögletes alakja különbbé teszi a Brilliant zuhanykabinokat az összes többinél a piacon. Az alkatrészek a zuhanykabin belsején az üvegbe süllyednek, így lényegesen egyszerűbb a nyitás. A tiszta fém és a jellegzetes dizájn emeli ki az egész zuhanykabin fenséges voltát. Az erőteljes fém elemek és a tökéletes krómozás ötvözete minden egyes fém alkatrésznél a legjobb minőséget kínálja. Ennek köszönhetően rendkívül hosszú élettartam garantálható - tesztekkel bizonyítottan akár 30 év.A RAVAK Brilliant zuhanykabinok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
További hírek a Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  RAVAK  Brilliant  zuhanykabin  bemutató  videó